-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
М'ясо свіже охолоджене яловичина 1 категорії (ДК 021:2015: - 15110000-2 - М’ясо)
юридична особа , яка забезпечує потреби держави або територіальної громади; мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: документи тендерної пропозиції, які складаються безпосередньо учасником процедури закупівлі відповідно до вимог тендерної документації, повинні бути викладені української мовою. Більш детально у тендерній документації.
Завершена
196 020.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 980.10 UAH
мін. крок: 0.5% або 980.10 UAH
Період оскарження:
10.02.2021 11:16 - 22.02.2021 00:00
Вимога
Є відповідь
ВИМОГА
Номер:
ce8e99e7bbe4431aae091b26e96742e0
Ідентифікатор запиту:
UA-2021-02-10-003834-a.a1
Назва:
ВИМОГА
Вимога:
Ми не погоджуємося із рішенням тендерного комітету, оскільки відповідно До додатку 2 тендерної документації учасник мав надати - • Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 № 1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини». (надати гарантійний лист в довільній формі)
У складі пропозиції учасника переможця відсутній даний гарантій лист.
Просимо, Замовника відреагувати на Нашу вимогу і дискаліфікувати прозицію учасника переможця
Пов'язані документи:
Замовник
- Відповідь на вимогу.pdf 05.03.2021 15:13
Дата подачі:
04.03.2021 17:57
Вирішення:
Повідомляємо, що ТОВ «Продфудтрейд» , як учасник тендеру №UA-2021-02-10-003834-а, до тендерної пропозиції додав гарантійний лист ( стр.13 розділ гарантійні листи.pdf Гарантійний лист № б/н від 24.02.2021р) про • Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 № 1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини». (надати гарантійний лист в довільній формі).
Тому Ваше зауваження не відповідає дійсності, а вимога про дискваліфікацію є безпідставною і не підлягає задоволенню.
Статус вимоги:
Не задоволено