• Відкриті торги
  • Мультилотова
  • КЕП

Кейтерингові послуги (послуги з харчування у пристосованих закладах відпочинку з денним перебуванням дітей)

Завершена

2 662 240.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.2% або 6 139.00 UAH
Період оскарження: 05.04.2017 11:02 - 22.04.2017 00:00
Вимога
Вирішена

Внесення змін до тендерної документації

Номер: 23b95248dfa34e6892b5b27685ce2b0c
Ідентифікатор запиту: UA-2017-04-05-000590-b.b2
Назва: Внесення змін до тендерної документації
Вимога:
Окрім того в напої «Чай з молоком» зміниться співвідношення води, молока та цукру, що значно погіршить якість напою.
Пов'язані документи: Замовник
Вирішення: До тендерної документації внесені відповідні зміни
Статус вимоги: Задоволено
Вимога
Вирішена

Внесення змін до тендерної документації

Номер: 76d8d52478314fc287b9b2502f150a1f
Ідентифікатор запиту: UA-2017-04-05-000590-b.b1
Назва: Внесення змін до тендерної документації
Вимога:
В тендерній документації ДК 021:2015 – 55520000-1 Кейтерингові послуги (послуги з харчування у пристосованих закладах відпочинку з денним перебуванням дітей), затвердженій уповноваженою особою Департаменту гуманітарної політики Дніпровської міськради 05 квітня 2017року, в додатку 4 Технічні, якісні та кількісні вимоги щодо предмету закупівлі Кейтерингові послуги (послуги з харчування у пристосованих закладах відпочинку з денним перебуванням дітей), ДК 021:2015 – 55520000-1, пункт14 допущена помилка, а саме: 1-тиждень середа полуденок та 2-й тиждень вівторок полуденок– вихід напою Чай з молоком та цукром зазначено 200/50/15 замість 150/50/15. - Відповідно до Збірника рецептур страв для харчування школярів, затвердженого наказом Мінторгу УССР від 24.12.85р. № 341 рецептура № 351 вихід напою Чай з молоком зазначено 150/50/15. - Відповідно Наказу Міністерства економіки України від 1 серпня 2006 року № 265 «Про затвердження Методичних рекомендацій з організації харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах», розділ 2, таблиця 1 зазначено: обсяг напоїв повинен бути 200 згідно зі Збірником рецептур страв для харчування школярів, затвердженого наказом Мінторгу УССР від 24.12.85р. № 341; розділ 4 «Технологічні та калькуляційні картки на страви, що входять до складу комплексних обідів (сніданків) розробляються відповідно до Збірника рецептур страв для харчування школярів, затвердженого наказом Мінторгу УССР від 24.12.85о. № 341»
Вирішення: До тендерної документації внесені відповідні зміни, які стосуються кожного лоту, бо технічні вимоги однакові для кожного лоту.
Статус вимоги: Задоволено