Код за ЄЗС ДК 021:2015 15530000-2 Вершкове масло
1. Найменування замовника: Орлівський психоневрологічний інтернат Департаменту соціального захисту населення Чернігівської обласної державної адміністрації .
1.1.Місцезнаходження замовника: Україна, 15332; вул. Світла ,3 Чернігівська область, Корюківський район, село Дачне .
1.2. Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб , фізичних осіб-підприємців та громадських формувань : 03189908.
1.3.Категорія замовника : 3 – юридичні особи , які є підприємствами , установами , організаціями та їх об’єднання , які забезпечують потреби держави або територіальної громади , якщо така діяльність не здійснюється на промисловій чи комерційній основі. 1.4.Мова,якою повинні готуватися тендерні пропозиції:тендерні пропозиції повинні готуватися українською мовою
Торги не відбулися
297 500.00UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 2 975.00 UAH
Період оскарження:03.02.2021 14:52 - 15.02.2021 00:00
Вимога
Відхилено
надання сертифікату
Номер:529bb1b89e2748bf8082d220d8191c7b
Пов'язаний елемент:Закупівля
Ідентифікатор запиту:UA-2021-02-03-009043-a.c2
Назва:надання сертифікату
Вимога:
Згідно Наказа Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 , "щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)" , сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів, що відповідає вимогам (ISO 22000:2007 або ISO 22000:2005, або ISO 22000:2018), який підтверджує впровадження, застосування та постійну дію на підприємстві Учасника процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках не є обовязковим та отримується за бажанням. Просимо внести зміни до тендерної документації на закупівлю та викласти в наступній редакції "Для підтвердження якості товару Постачальник повинен надати копії документів, що посвідчують походження, якість та безпечність товару, передбачених вимогами Закону України № 771/97 ВР від 23.12.1997 р. «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»:
-копію документа про державну реєстрацію потужності та/ або копія експлуатаційного дозволу (якщо наявність цих документів в Учасника передбачена Законом України № 771/97 ВР від 23.12.1997 р. «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») або довідку з обгрунтуванням їх відсутності;
- копію наказу про затвердження робочої групи НАССР або інший документ (для підтвердження запровадження обов’язкових постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)."
Пов'язані документи:
Документів не завантажено.
Дата подачі:03.02.2021 17:10
Вирішення:В Орлівському психоневрологічному інтернаті Департаменту соціального захисту населення Чернігівської обласної державної адміністрації впроваджена система управління безпечністю харчових продуктів, побудована на принципах НАССР (далі, СУБХП). Діюча СУБХП передбачає гарантування безпечності готового продукту (страв), які надаються пацієнтам.
В СУБХП прописані критерії вибору постачальників, однією з умов яких є наявність сертифікату ДСТУ ISO 22000:2007.
Нашими постачальниками можуть бути ті підприємства, які виконали умови тендер
Статус вимоги:Відхилено
declined
declined
Вимога
Відкликано скаржником
про затвердження робочої групи НАССР
Номер:a1dc97dc596445c3a937dec615e0736b
Пов'язаний елемент:Закупівля
Ідентифікатор запиту:UA-2021-02-03-009043-a.b1
Назва:про затвердження робочої групи НАССР
Вимога:
Згідно Наказа Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 , "щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)" , сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів, що відповідає вимогам (ISO 22000:2007 або ISO 22000:2005, або ISO 22000:2018), який підтверджує впровадження, застосування та постійну дію на підприємстві Учасника процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках не є обовязковим та отримується за бажанням. Просимо внести зміни до додатку 2 , тендерної документації на закупівлю: ДК 021:2015 код 15110000-2 М'ясо (свинина охолоджене, печінка (свинна) заморожене та м’ясо свійської птиці заморожене) та викласти його в наступній редакції "Для підтвердження якості товару Постачальник повинен надати копії документів, що посвідчують походження, якість та безпечність товару, передбачених вимогами Закону України № 771/97 ВР від 23.12.1997 р. «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»:
-копію документа про державну реєстрацію потужності та/ або копія експлуатаційного дозволу (якщо наявність цих документів в Учасника передбачена Законом України № 771/97 ВР від 23.12.1997 р. «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») або довідку з обгрунтуванням їх відсутності;
- копію наказу про затвердження робочої групи НАССР або інший документ (для підтвердження запровадження обов’язкових постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)."