• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Риба свіжоморожена без голови -хек

закупівля на 2021 рік

Завершена

370 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 850.00 UAH
Період оскарження: 20.01.2021 18:25 - 04.02.2021 00:00
Вимога
Вирішена

ДОДАТОК 2 ( Перелік документів , які вимагаються для підтвердження відповідності пропозиції учасника кваліфікаційним та іншим вимогам замовника) .Вимагаємо внести зміни .

Номер: 58dd92943f0347e696e67048862318a0
Ідентифікатор запиту: UA-2021-01-20-007963-b.b1
Назва: ДОДАТОК 2 ( Перелік документів , які вимагаються для підтвердження відповідності пропозиції учасника кваліфікаційним та іншим вимогам замовника) .Вимагаємо внести зміни .
Вимога:
В тендорної документації в ДОДАТКУ 2 ( Перелік документів , які вимагаються для підтвердження відповідності пропозиції учасника кваліфікаційним та іншим вимогам замовника) Ви не вказуєте про те , що операторами ринку має застосовуватись Система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках НАССР . Даний параметр безпечності харчових продуктів, що встановленний законодавством Європейского Союзу, підтримується в Законі Украіни « Про безпечність та якість харчових продуктів » від 23.12.1997 р. № 771/97 – ВР ( зі змінами ) . Стаття 21. Вимоги щодо застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках : 1. Оператори ринку розробляють, запроваджують та використовують постійно діючі процедури, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках НАССР. На підтвердження того, що Учасник застосовує санітарні заходи та належну практику виробництва, системи НАССР та /або інших систем забезпечення безпечності та якості під час виробництва та обігу харчових продуктів, з урахуванням Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» надати: сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO (ISO 22000:2019), ДСТУ ISO (ISO 22000:2018, IDT) ,або чинну документацію системи HACCP Учасника. У разі відсутності у Учасника зазначеної сертифікації надати довідку у довільній формі, яка містить опис всіх обов’язкових процедур, які реалізують усі принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) з підтверджуючими документами , що Учасник розробив, впровадив та застосовує постійно діючі процедури ,які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках згідно із статтями 21 та 22 Закону України № 771/97 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Вимагаємо внести зміни згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». В ДОДАТКУ 2 ( Перелік документів , які вимагаються для підтвердження відповідності пропозиції учасника кваліфікаційним та іншим вимогам замовника) в пункті 7: 7. Довідка у довільній формі про робітників , що будуть залучені до виконання цієї закупівлі, з зазначенням посади, досвіду, номерів особистих медичних книжок та дати проведення останнього медичного огляду. Мають бути підтверджуючи документи, про наявність трудових відносин між учасником та працівниками , такі як трудовий договір або трудові книжки . Мають бути підтверджуючи документи проходження медичного огляду , такі як медичні книжки,посвідчення водія . Вимагаємо внести зміни в Додаток № 2 пункт 7. В ДОДАТКУ 2 ( Перелік документів , які вимагаються для підтвердження відповідності пропозиції учасника кваліфікаційним та іншим вимогам замовника) в пункті 11: 11. Довідка у довільній формі про дератизацію і дезінсекцію приміщень на яких виробляється або зберігається предмет закупівлі. Лише довідки недостатньо мають бути підтверджуючи документи ,такі як діючий договір на проведення комплексу протиепідемічних заходів ( дезінфекція, дератизації та дезінсекції ) в складських приміщеннях , та копії актів, які підтверджують надання послуг ( виконання робіт ) за вищезазначеним договором , за останній місяць відносно дати розкриття тендерних пропозицій. Вимагаємо внести зміни в Додатку 2 ( Перелік документів , які вимагаються для підтвердження відповідності пропозиції учасника кваліфікаційним та іншим вимогам замовника) в пункті 11. В ДОДАТКУ 2 ( Перелік документів , які вимагаються для підтвердження відповідності пропозиції учасника кваліфікаційним та іншим вимогам замовника) в пункті 12 : 12. Експлуатаційний дозвіл для потужностей (об`єктів) з виробництва, переробки, зберігання або реалізації харчових продуктів / рішення про державну реєстрацію потужностей. Має бути Експлуатаційний дозвіл для потужностей (об`єктів) з виробництва, переробки, зберігання або реалізації харчових продуктів тваринного походження. Вимагаємо внести зміни в Додатку 2 ( Перелік документів , які вимагаються для підтвердження відповідності пропозиції учасника кваліфікаційним та іншим вимогам замовника) Стаття 23. Експлуатаційний дозвіл 1. Експлуатаційний дозвіл отримують оператори ринку, що провадять діяльність, пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження.
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: Шановний учасник, відповідно до вашої вимоги будуть внесені зміни до тендерної документації в ДОДАТОК 2 (Перелік документів, які вимагаються для підтвердження відповідності пропозиції учасника кваліфікаційним та іншим вимогам замовника).
Статус вимоги: Задоволено