-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Кефір (код ДК 021:2015 - 15551000-5), сметана (код ДК 021:2015 - 15551000-5)
Завершена
1 280 000.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 2% або 25 600.00 UAH
мін. крок: 2% або 25 600.00 UAH
Період оскарження:
14.01.2021 00:48 - 29.01.2021 00:00
Вимога
Вирішена
Усунення дискримінаційних вимог
Номер:
3edf38d6631d4d1d87f9ee1ec062fac8
Ідентифікатор запиту:
UA-2021-01-14-000010-a.b2
Назва:
Усунення дискримінаційних вимог
Вимога:
Один з продуктів, які планується придбати у рамках цього тендеру – « Кефір фасов. 1000 грм. 2,5% жирн».
Наприклад наше підриємство фасує дану продукцію в тару ємкістю 0,45 або 0,9 кг .
Вимога про фасовку тільки по 1000 г « Кефір фасов. 1000 грм. 2,5% жирн».
не є обґрунтованою та суттєво звужує коло можливих учасників тендеру та порушує принципи закупівель, створюється враження пропису умов тендерної документації «під одного учасника».
Вимагаємо внести зміни до Дод 1 тендерної документації стосовно розфасовки предмету закупівлі ,та ,викласти ,наприклад , його в такій редакції «Кефір фасов. не більше 1000 грм. 2,5% жирн».
Інакше будемо направляти скаргу в АМКУ
Пов'язані документи:
Документів не завантажено.
Дата подачі:
20.01.2021 21:16
Вирішення:
До тендерної документації будуть внесені зміни
Статус вимоги:
Задоволено
Вимога
Вирішена
Усунення дискрімінаційних вимог
Номер:
60b358267462407fbf7f3a6af154bf8e
Ідентифікатор запиту:
UA-2021-01-14-000010-a.b1
Назва:
Усунення дискрімінаційних вимог
Вимога:
Один з продуктів, які планується придбати у рамках цього тендеру – « Сметана жирністю 20%». Згідно п.6.5. Дод 1 ТД-«6.5. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», діючим ДСТУ.»
По ДСТУ 4418:2005 «Сметана» сметана виготовляється жирністю 15-40%.
Вимога про « Сметана жирністю 20%» не є обґрунтованою та суттєво звужує коло можливих учасників тендеру та порушує принципи закупівель, створюється враження пропису умов тендерної документації «під одного учасника».
Якщо Замовник має на увазі сметанний продукт з рослинними жирами ,то просимо конкретизувати технічні умови виготовлення.
Вимагаємо внести зміни до Дод 1 тендерної документації стосовно жирності предмету закупівлі ,та ,викласти його в такій редакції «Сметана не менше 20% жирності згідно ДСТУ 4418:2005» або «Сметанковий продукт згідно ТУ»
Пов'язані документи:
Документів не завантажено.
Дата подачі:
20.01.2021 20:56
Вирішення:
До тендерної документації будуть внесені зміни
Статус вимоги:
Задоволено