• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Кефір (код ДК 021:2015 - 15551000-5), сметана (код ДК 021:2015 - 15551000-5)

Завершена

1 280 000.00 UAH без ПДВ
мін. крок: 2% або 25 600.00 UAH
Період оскарження: 14.01.2021 00:48 - 29.01.2021 00:00
Вимога
Вирішена

Усунення дискримінаційних вимог

Номер: 3edf38d6631d4d1d87f9ee1ec062fac8
Ідентифікатор запиту: UA-2021-01-14-000010-a.b2
Назва: Усунення дискримінаційних вимог
Вимога:
Один з продуктів, які планується придбати у рамках цього тендеру – « Кефір фасов. 1000 грм. 2,5% жирн». Наприклад наше підриємство фасує дану продукцію в тару ємкістю 0,45 або 0,9 кг . Вимога про фасовку тільки по 1000 г « Кефір фасов. 1000 грм. 2,5% жирн». не є обґрунтованою та суттєво звужує коло можливих учасників тендеру та порушує принципи закупівель, створюється враження пропису умов тендерної документації «під одного учасника». Вимагаємо внести зміни до Дод 1 тендерної документації стосовно розфасовки предмету закупівлі ,та ,викласти ,наприклад , його в такій редакції «Кефір фасов. не більше 1000 грм. 2,5% жирн». Інакше будемо направляти скаргу в АМКУ
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: До тендерної документації будуть внесені зміни
Статус вимоги: Задоволено
Вимога
Вирішена

Усунення дискрімінаційних вимог

Номер: 60b358267462407fbf7f3a6af154bf8e
Ідентифікатор запиту: UA-2021-01-14-000010-a.b1
Назва: Усунення дискрімінаційних вимог
Вимога:
Один з продуктів, які планується придбати у рамках цього тендеру – « Сметана жирністю 20%». Згідно п.6.5. Дод 1 ТД-«6.5. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», діючим ДСТУ.» По ДСТУ 4418:2005 «Сметана» сметана виготовляється жирністю 15-40%. Вимога про « Сметана жирністю 20%» не є обґрунтованою та суттєво звужує коло можливих учасників тендеру та порушує принципи закупівель, створюється враження пропису умов тендерної документації «під одного учасника». Якщо Замовник має на увазі сметанний продукт з рослинними жирами ,то просимо конкретизувати технічні умови виготовлення. Вимагаємо внести зміни до Дод 1 тендерної документації стосовно жирності предмету закупівлі ,та ,викласти його в такій редакції «Сметана не менше 20% жирності згідно ДСТУ 4418:2005» або «Сметанковий продукт згідно ТУ»
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: До тендерної документації будуть внесені зміни
Статус вимоги: Задоволено