• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

яловичина охолоджена, кури-бройлери (тушка) заморожені, печінка яловича заморожена

яловичина охолоджена, кури-бройлери (тушка) заморожені, печінка яловича заморожена

Завершена

651 400.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 6 514.00 UAH
Період оскарження: 11.01.2021 14:09 - 23.01.2021 00:00
Вимога
Є відповідь

ВИМОГА про усунення порушень та відхилення пропозиції

Номер: 64503edc4e684b2497449bada75ae533
Ідентифікатор запиту: UA-2021-01-11-000548-c.a2
Назва: ВИМОГА про усунення порушень та відхилення пропозиції
Вимога:
Так, дійсно у тендерній пропозиції ФОП "Самойлова В.Ж." дані документи є в наявності, однак вони не відповідають діючим санітарним нормам та ПРАВИЛАМ. Правила перевезення швидкопсувних продуктів харчування, в т.ч. і м’яса, визначені ПРАВИЛАМИ перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні, які затверджено Наказом Міністерства транспорту України від 14.10.1997 №363 (далі по тексту – ПРАВИЛА). Пунктом 25.7. ПРАВИЛ визначено умови перевезення м'яса, субпродуктів та м'ясних напівфабрикатів, а саме: - п. 25.7.2. Під час перевезення м'яса, субпродуктів та м'ясних напівфабрикатів Перевізники, вантажовідправники і вантажоодержувачі зобов'язані дотримувати встановлених санітарно-гігієнічних вимог. - п. 25.7.3. Вантажовідправник зобов'язаний подавати для перевезення в рухомому складі м'ясо тушами та напівтушами - без тари, а субпродукти та м'ясні напівфабрикати - в затареному вигляді з температурою, що зазначена в додатку 18 цих Правил, відмічати в товарно-транспортній накладній температуру вантажу, який подається для перевезення, а також забезпечувати рухомий склад додатковим джерелом холоду (сухий лід). - п. 25.7.4. Перевезення м'яса, субпродуктів та м'ясних напівфабрикатів здійснюється в авторефрижераторах, ізотермічних автомобілях-фургонах. Додатком №18 до ПРАВИЛ, передбачено дотримання температурного режиму під час перевезення швидкопсувних м’ясних продуктів, а саме: 1. Заморожене м'ясо птиці – не вище – 60 С; 2. Яловичина охолоджена - від 0 до +40 С; 3. Печінка яловича заморожена - не вище – 60 С. Зазначений учасником – ФОП «САМОЙЛОВА В.Ж.» транспортний засіб не забезпечує належну температуру зберігання швидкопсувних продуктів харчування при їх транспортуванні до Замовника, оскільки не має спеціального обладнання для підтримання відповідного температурного режиму. На підставі викладеного, прошу переглянути Ваше рішення про визначення переможця даної закупівлі та відхилити пропозицію учасника – ФОП САМОЙЛОВОЇ В.Ж., як таку, що не відповідає умовам технічної специфікації та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації, відповідно до п.2 ч.1 ст. 31 ЗУ «Про публічні закупівлі».
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: Відповідно до Додатку 5 тендерної документації учасники повинні надати довідку в довільній формі про відповідність тари та трансорту діючим санітарним нормам. У тендерній пропозиції ФОП "Самойлова В.Ж." дані документи є в наявності. Тому підстави щодо відхилення тендерної пропозиції ФОП "Самойлова В.Ж." відсутні.
Статус вимоги: Не задоволено
Вимога
Є відповідь

ВИМОГА про усунення порушень та відхилення пропозиції

Номер: 0bd7a76659184ccd95b43525ecb136d6
Ідентифікатор запиту: UA-2021-01-11-000548-c.b1
Назва: ВИМОГА про усунення порушень та відхилення пропозиції
Вимога:
Додатком №5 до Тендерної документації на закупівлю м’яса – за кодом CPV за ДК 021:2015 – 15110000-2 (яловичина охолоджена, кури-бройлери (тушка) заморожені, печінка яловича заморожена) передбачено, що учасники повинні надати у складі своєї пропозиції Довідку довільної форми за підписом та печаткою (при наявності) Учасника щодо відповідності діючим санітарним нормам та правилам: транспорту, що поставляє м'ясо та тари, в якій буде поставлятися продукція. Для підтвердження вищезазначених умов, учасником – ФОП САМОЙЛОВА В.Ж. надано довідку та копію свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, яким буде здійснюватися постачання предмету закупівлі Замовнику. Постачання даного предмету закупівлі потребує дотримання температурного режиму, а вказаний транспортний засіб не забезпечує належну температуру зберігання швидкопсувних продуктів харчування при їх транспортуванні до Замовника. Належне збереження предмету закупівлі передбачає дотримання температурного режиму, невиконання якого, ставить під сумнів безпечність та якісність поставлених товарів в разі укладення договору на постачання з вказаним учасником. Крім цього, учасником – ФОП САМОЙЛОВА В.Ж. на виконання вимог Додатку №5 до Тендерної документації, надано декларацію виробника № ДТ-200952 від 20.11.2019, термін придатності товару за якою закінчується 04.02.2021, що ставить під сумнів якість запропонованого товару, оскільки залишилося менше 1% загального терміну придатності товару. Також, вказаним учасником надано декларацію виробника на готову м’ясну продукцію від 13.10.2020, терміном придатності 16 діб за умови належного зберігання, що теж в свою чергу ставить під сумнів якість запропонованого учасником товару. На підставі викладеного, прошу переглянути Ваше рішення про визначення переможця даної закупівлі та відхилити пропозицію учасника – ФОП САМОЙЛОВОЇ В.Ж., як таку, що не відповідає умовам технічної специфікації та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації, відповідно до п.2 ч.1 ст. 31 ЗУ «Про публічні закупівлі».
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: Відповідно до Додатку 5 тендерної документації учасники повинні надати довідку в довільній формі про відповідність тари та трансорту діючим санітарним нормам та посвідчення про якість продукції або декларацію виробника, або сертифікат якості тощо. . У тендерній пропозиції ФОП "Самойлова В.Ж." дані документи є в наявності.
Статус вимоги: Не задоволено