• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

М’ясо яловичини, свинини охолоджене, окорок курячий охолоджений

Завершена

398 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 3 980.00 UAH
Період оскарження: 30.12.2020 09:56 - 11.01.2021 00:00
Вимога
Є відповідь

Учасник (ТОВ «Т.В.К.Сервіс») вимагає переглянути своє рішення (протокол № 17 від 21.01.2021 р.) Про визначення переможцем закупівлі ДК 021:2015-15110000-2 М’ясо яловичини, свинина охолоджена, окорока курячий охолоджений ФОП «Опанасенко Ірина Станіславівна»

Номер: 0f9ff31ff22741089d92262f649e6c7a
Ідентифікатор запиту: UA-2020-12-30-001021-a.b1
Назва: Учасник (ТОВ «Т.В.К.Сервіс») вимагає переглянути своє рішення (протокол № 17 від 21.01.2021 р.) Про визначення переможцем закупівлі ДК 021:2015-15110000-2 М’ясо яловичини, свинина охолоджена, окорока курячий охолоджений ФОП «Опанасенко Ірина Станіславівна»
Вимога:
Пропозиція учасника ФОП «Опанасенко Ірина Станіславівна» не відповідає вимогам замовника, оскільки: 1.В складі пропозиції учасника ФОП «Опанасенко Ірина Станіславівна» відсутнє підтвердження відповідності товару вимогам документації, що вимагав Замовник відповідно Додатку 3 до тендерної документації (пункт 3) : - Для підтвердження якості товару Постачальник повинен надати завірені належним чином копії документів, які засвідчують безпечність та якість харчових продуктів відповідно до ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97. Всі документи мають бути чинними на дату розкриття. При поставці товару копії супровідних документів надаються на кожну партію товару) 2. В складі пропозиції учасник ФОП «Опанасенко Ірина Станіславівна» надав Витяг з наказу про державну реєстрацію потужностей, що передбачає діяльність, пов’язану з харчовими продуктами, які не потребують дотримання температурного режиму та можуть зберігатися при температурі вище 10 С. Предметом закупівлі Замовника були продукти харчування тваринного походження (М’ясо яловичини, свинина охолоджена, окорока курячий охолоджений), які потребують спеціальних умов зберігання. Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» передбачено, що оператори потужностей для здійснення зберігання та/або виробництва продуктів тваринного походження зобов’язані отримати експлуатаційний дозвіл. У відповідності до ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» Учасник мав надати Експлуатаційний дозвіл на зберігання та/або виробництво харчових продуктів тваринного походження (М’ясо яловичини, свинина охолоджена, окорока курячий охолоджений). Враховуючи вище викладене, пропозиція Учасника ФОП «Опанасенко Ірина Станіславівна» не відповідає вимогам закупівлі.
Пов'язані документи: Учасник Замовник
Вирішення: На підтвердження відповідності товару вимогам документації (Додаток 3 до тендерної документації (пункт 3), для підтвердження якості товару ФОП Опанасенко І.С. надала завірені належним чином копії документів, які засвідчують безпечність та якість харчових продуктів відповідно до ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97 (ветеринарне свідоцтво та посвідчення про якість) та інформаційну довідку, що вищезазначені документи будуть надані при поставці продукції, а отже будуть чинні (дійсні) на дату відвантаження. В складі тендерної документації Витяг з наказу про державну реєстрацію потужностей, що передбачає діяльність, пов’язану з харчовими продуктами та Експлуатаційний дозвіл на зберігання та/або виробництво харчових продуктів тваринного походження не вимагалися. ФОП Опанасенко надала Витяг з наказу про державну реєстрацію потужностей, в якому не вказано, що підприємець має здійснювати реалізацію продуктів харчування, що зберігаються лише при температурі вище +10с.
Статус вимоги: Відхилено