• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

М’ясо яловичина охолоджене філе, М'ясо свинина охолоджене філе, М'ясо куряче охолоджене без кістки, Чверть куряча охолоджена, Печінка яловича охолоджена

ДК 021:2015, код 15110000-2 М’ясо (М’ясо яловичина охолоджене філе, М'ясо свинина охолоджене філе, М'ясо куряче охолоджене без кістки, Чверть куряча охолоджена, Печінка яловича охолоджена)

Завершена

150 425.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 752.13 UAH
Період оскарження: 23.12.2020 15:36 - 30.12.2020 00:00
Вимога
Відхилено

вимога

Номер: 499da28c4efd4cefb7653d50a39a1d42
Ідентифікатор запиту: UA-2020-12-23-003136-b.b2
Назва: вимога
Вимога:
Шановний замовник. Дублювати у відповідь тендерну документацію не мало ніякого сенсу. вимога є антигігіеничною, упередженою і переслідуючою певні інтереси. Вимагаємо виключити цю вимогу з тендерної документації.
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: Доброго дня. Відповідь на аналогічне запитання вже надана. Прохання більш уважніше вивчати інформацію на порталі.
Статус вимоги: Відхилено
Вимога
Вирішена

вимога

Номер: 619db93811c14c9b9b21c10beebb76cb
Ідентифікатор запиту: UA-2020-12-23-003136-b.c1
Назва: вимога
Вимога:
Згідно додатку 1 до Оголошення спрощеної закупівлі міститься вимога: не вакуумне пакування продукції Держпродспоживслужба під час пандемії рекомендує виробникам мясної продукцію фасувати свою продукцію у вакуумні пакети для запобігання поширенню COVID-19 та інфекційних захворювань. Вимагаємо змінити вимогу:для запобігання поширення інфекції та зриву постачання до Вашого закладу в період карантину.
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: Шановний Учасник. Для нашого Закладу товар повинен постачатись без вакуумної упаковки (більш детально у Додатку 1). М'ясо яловичина охолоджене філе - М’ясо яловичини має бути охолодженим, не замороженим, не вакуумне пакування продукції. М’якуш отриманий від спинної, поперекової, тазостегнової та лопаткової частин туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок, без кісток. Поверхня чиста, не завітрена, без ослизнювання. Мати запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Колір - від рожевого до червоного. По консистенції м’ясо повинно бути пружним та еластичним. Яловичина може бути розфасована та упакована таким чином, який дозволяє забезпечити збереження її споживчих властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. Яловичина повинна відповідати вимогам ДСТУ, ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Строк придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% загального строку придатності до споживання. Товар повинен бути вітчизняного натурального походження. М'ясо свинина охолоджене філе - М’ясо свинини повинно бути охолодженим, не замороженим, не вакуумне пакування продукції. М’якуш отриманий від шийно-підлопаткової частини туші, від корейки видовженої форми, з тазостегнової і лопаткової частин туші з видаленою сполучною тканиною, без кісток. Із зовнішньої сторони шар сала товщиною не більшою ніж 10 мм. Поверхня чиста, не завітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівняні. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм. Мати запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Колір - від світло-рожевого до червоного. По консистенції м’ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина може бути розфасована та упакована таким чином, який дозволяє забезпечити збереження її споживчих властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. Свинина повинна відповідати вимогам ДСТУ, ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Строк придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% загального строку придатності до споживання. Товар повинен бути вітчизняного, натурального походження. М'ясо куряче охолоджене без кістки - М'ясо куряче має бути охолодженим, не замороженим, не вакуумне пакування продукції, вищого ґатунку. Зовнішній вигляд: без згустків крові, з чистою та сухою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена. Колір блідо-жовтий з рожевим відтінком. М’язи пружні, еластичні. Філе повинне мати запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів, поверхня не зволожена. М'ясо повинно бути одержано від забою здорової птиці. Не допускається м'ясо не свіже, яке не відповідає якості обробки, сильно деформоване. Строк придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% загального строку придатності до споживання. Товар повинен бути вітчизняного, натурального походження. Чверть куряча охолоджена - Має бути охолодженим, не замороженим, вищого ґатунку, не вакуумне пакування продукції. Зовнішній вигляд: поверхня шкіри біло-жовтого або світло-жовтого кольору з рожевим відтінком, без стороннього запаху. М’яка тканина щільна, пружна, злегка волога, але не липка, з чистим притаманним для курячого м’яса запахом. М'ясо без згустків крові, без залишків крові та репродуктивних органів з чистою поверхнею, оперення повністю видалено. Не допускається м'ясо не свіже, яке не відповідає якості обробки, сильно деформоване. Строк придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% загального строку придатності до споживання. Товар повинен бути вітчизняного, натурального походження. Печінка яловича охолоджена - Печінка яловича має бути охолоджена, не заморожена, не вакуумне пакування продукції, за зовнішнім виглядом чиста без кров’яних згустків, залишків лімфатичних вузлів, зв’язок, жиру, патологічних змін, без сторонніх запахів. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Колір коричневий або червоно-коричневий. Строк придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% загального строку придатності до споживання. Товар повинен бути вітчизняного, натурального походження.
Статус вимоги: Відхилено
Задовільнена: Ні