-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
Яловичина без кістки (м’якоть) охолоджена; Філе куряче охолоджене; Печінка яловича охолоджена
ДК 021:2015, код 15110000-2 - М’ясо (Яловичина без кістки (м’якоть) охолоджена; Філе куряче охолоджене; Печінка яловича охолоджена) Місцезнаходження: 51939, Україна , Дніпропетровська обл., м Кам'янське, вул Харківська, 33. Місце поставки товару: 51939.Дніпропетровська обл., місто Кам'янське, вул. Харківська, 33. Категорія замовника: згідно п. 3 ч. 4 ст. 2 Закону України «Про публічні закупівлі»: 3) підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої цієї статті.
Завершена
199 600.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 998.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 998.00 UAH
Період оскарження:
22.12.2020 15:00 - 29.12.2020 00:00
Вимога
Відхилено
вимога
Номер:
c4a5537bb3b84de395e0b58c9813fc04
Ідентифікатор запиту:
UA-2020-12-22-015001-c.a2
Назва:
вимога
Вимога:
Шановний замовник.
Вказана Вами нормативна документація не містить вимог фасування мясної продукції не в герметичний пакет, тому ця вимога є антигігіеничною, упередженою і переслідуючою певні інтереси.
Вимагаємо виключити цю вимогу з тендерної документації.
Пов'язані документи:
Документів не завантажено.
Дата подачі:
28.12.2020 18:28
Вирішення:
Шановний Учаснику! Для нашого Закладу товар повинен постачатись без вакуумної упаковки (більш детально у Додатку 1). Яловичина без кістки (м’якоть) охолоджена; Філе куряче охолоджене; Печінка яловича охолоджена – без кістки, без пліви, обов’язково свіже охолоджене, обов’язково без вакуумної упаковки, вітчизняного виробника або з ринку з відповідними документами згідно чинного законодавства.
Статус вимоги:
Відхилено
Вимога
Вирішена
вимога
Номер:
b287460c2f6d4d46b19465a545e8f5ba
Ідентифікатор запиту:
UA-2020-12-22-015001-c.a1
Назва:
вимога
Вимога:
Згідно додатку 1 до Оголошення спрощеної закупівлі міститься вимога: Яловичина без кістки (м’якоть) охолоджена; Філе куряче охолоджене; Печінка яловича охолоджена – без кістки, без пліви, обов’язково свіже охолоджене, обов’язково без вакуумної упаковки, вітчизняного виробника або з ринку з відповідними документами згідно чинного законодавства.
Держпродспоживслужба під час пандемії рекомендує виробникам мясної продукцію фасувати свою продукцію у вакуумні пакети для запобігання поширенню COVID-19, також є дуже велика ймовірність, що в період карантину ринки не будуть працювати.
Крім того, лабораторія ринку працює з 8:00, а поставка повинна бути обов’язково Щоденно з 6.00 до 7.00.
Вимагаємо змінити вимогу:"обов’язково без вакуумної упаковки, вітчизняного виробника або з ринку з відповідними документами згідно чинного законодавства", для запобігання поширення інфекції та зриву постачання до Вашого закладу в період карантину.
Пов'язані документи:
Документів не завантажено.
Дата подачі:
28.12.2020 14:01
Вирішення:
Шановний Учасник. Для нашого Закладу товар повинен постачатись без вакуумної упаковки (більш детально у Додатку 1). Яловичина без кістки (м’якоть) охолоджена; Філе куряче охолоджене; Печінка яловича охолоджена – без кістки, без пліви, обов’язково свіже охолоджене, обов’язково без вакуумної упаковки, вітчизняного виробника або з ринку з відповідними документами згідно чинного законодавства.
- Строк поставки - обов’язково Щоденно з 6.00 до 7.00.
Від постачальника гарантійний лист щодо відповідних зобов’язань по виконанню цих вимог.
1.Якість товару має відповідати діючим стандартам ДСТУ. М’ясо (печінка) повинні бути охолодженими, у вигляді великих шматків без кісток, без жил, без грубих поверхневих плівок. Мати пружну та еластичну консистенцію. Колір яловичини – від яскраво-червоного до темно-червоного, колір курятини – рожевий, печінки –темно червоний. М'ясо (печінка) не повинно мати стороннього запаху.
Примітка: Вимоги до товару повинні відповідати Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах затвердженої Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством охорони здоров'я України від 17.04.2006р. №298/227 (із змінами внесеними Наказом від 26.02.2013р. №202/165).
Товар повинен відповідати вимогам Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та супроводжуватись відповідними документами, що підтверджують їх якість та придатність до використання.
2. Документи, що надаються при кожній поставці: накладна, рахунок, сертифікат якості або декларація виробника, ветеринарне свідоцтво від виробника.
3. Умови доставки: Учасник доставляє Замовнику товар дрібними партіями згідно заявки Замовника, без обмеження розміру мінімального замовлення із дотриманням термінів його реалізації.
При перевезенні предмету закупівлі Учасник повинен дотримуватись умов транспортування відповідно до Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. Транспортні засоби повинні відповідати вимогам ст.25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Транспортні засоби для перевезення м’яса/печінки повинні відповідати температурному режиму, відповідати вимогам санітарних норм та правил, мати санітарний паспорт, та обов’язково водій такого транспортного засобу повинен пройти медичний огляд.
Статус вимоги:
Не задоволено
Задовільнена:
Ні