• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Ковбасні вироби та сало-шпик (код по ДК 021:2015 15130000-8 М’ясопродукти)

Закупівля на 2021 рік, яку оголошують у 2020 році.

Завершена

183 500.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 917.50 UAH
Період оскарження: 09.12.2020 12:02 - 15.12.2020 09:00
Вимога
Вирішена

Оскарження рішення Замовника

Номер: 9b8a665690eb495ebf9ee30efcdcb7c6
Ідентифікатор запиту: UA-2020-12-09-006152-c.a1
Назва: Оскарження рішення Замовника
Вимога:
Оскарження рішення Замовника
Пов'язані документи: Учасник
Вирішення: На вашу вимогу відповідаємо наступне. КЗ «Криворізький ДБІ» ДОР» є стаціонарною соціально-медичною установою, для постійного проживання дітей віком від 4 до 18 років (з відділенням для молоді віком від 18 до 35 років) з вадами фізичного та розумового розвитку та психічними розладами, які потребують стороннього догляду. Багато дітей мають слабкий імунітет та алергічні реакції, наявність цих факторів обумовлює відповідні вимоги до якості товару під час формування технічної характеристики і в подальшому оцінки товару під час поставки. Саме тому в технічних характеристиках було визначено ДСТУ 4436:2005 (в достовірності якого ні у кого не виникає сумнівів), в якому конкретно зазначають склад, вимоги до пакування, транспортування, строки збереження та ін. Ми розуміємо, що не вправі піддавати сумніву надані Вами декларацію виробника та звіт наукового центру, але в першу чергу для нас важливо щоб зберігання і реалізація відповідала саме зазначеному ДСТУ, затвердженим центральним органом виконавчої влади з питань технічного регулювання. Також наш заклад керується наказом Міністерства освіти і науки України від 17 квітня 2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах», згідно якого визначається максимальна енергетична цінність продуктів харчування. У наданих зразках ковбасних виробів присутні шматочки сала, що само по собі не є поганим, але не для нашого закладу, оскільки тоді нами буде перевищена норма енергетичної цінності продуктів харчування, що є неприпустимим. Ми згодні із вашим зауваженням, що відповідність чи невідповідність товару органолептичним показникам повинна надавати акредитована лабораторія. Але все ж таки залишаємо за собою право також визначати за смаковими критеріями продукцію, яку закуповуємо для здійснення харчування дітей.
Статус вимоги: Відхилено
Задовільнена: Ні