• Відкриті торги
  • Мультилотова
  • КЕП

М’ясо (Лот1 - М'ясо (мякоть) яловиче великий шматок охолоджений, Лот 2 - Тушки курей охолоджені)

Місцезнаходження замовника - 10008, Житомирська обл., м. Житомир, провулок Михайла Кудрицького, будинок 3. Категорія замовника – пункт 3 частина 1 стаття 2 Закону України «Про публічні закупівлі» - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої цієї статті. Вид закупівлі: процедура закупівлі – відкриті торги - для замовників, визначених у пунктах 1-3 частини першої статті 2 Закону, якщо вартість предмета закупівлі товару дорівнює або перевищує 200 тисяч гривень а робіт 1,5 мільйона гривень. Застосовані критерії оцінки - єдиним критерієм оцінки згідно даної закупівлі є ціна (питома вага критерію – 100%). Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції - під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою.

Завершена

266 250.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.2% або 562.50 UAH
Період оскарження: 07.12.2020 16:36 - 19.12.2020 00:00
Нічого не знайдено.