• Відкриті торги з публікацією англійською мовою
  • Мультилотова
  • КЕП

Сирні продукти (сир кисломолочний 9% жирності та сир сичужний твердий 45-50% жирності) Код згідно ДК 021:2015 (CPV:2008): 15540000-5 Cheese products (sour milk cheese of 9% of fat content and rennet cheese of 45-50% of fat content) DK 021:2015 (CPV:2008): 15540000-5

Під час проведення процедур закупівель усі документи, що готуються Учасником, викладаються українською мовою

Завершена

14 500 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.1% або 13 000.00 UAH
Період оскарження: 11.11.2020 09:33 - 13.12.2020 00:00
Вимога
Залишено без розгляду

Технічні вимоги

Номер: 727cc94fdc184d66b316404c054cee79
Ідентифікатор запиту: UA-2020-11-11-000975-a.b1
Назва: Технічні вимоги
Вимога:
Доброго дня!!!! Шановний Замовнику просимо внести зміни в Технічні вимоги Тендерної документації, а саме в частині жирності сиру кисломолочного, прописати Технічні вимоги наступним чином: Сир кисломолочний не менше 9% жирності. Так як відповідно до п. 4.15. технологічних карт сирних страв, затверджених Наказом МОН, МОЗ від 17.04.2006 № 298/227 зі змінами, чітко вказано сир кисломолочний напівжирний, що і має на увазі від 9% - 18% жирності.
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: У період пандемії Covid-19, коли основною метою при харчуванні дітей у дошкільних дитячих колективах є максимальне збереження імунітету на високому рівні, а також наявність певної кількості дітей , які потребують суто дієтичного харчування, використання сиру кисломолочного з підвищеним вмістом жиру (18%) недоцільно.
Статус вимоги: Не задоволено
Дата прийняття рішення про залишення скарги без розгляду: 17.12.2020 09:39