• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

ДК 021:2015 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі (зелений горошок консервований, ікра кабачкова, повидло, родзинки

Горошок зелений першого готунку мозкових сортів, масова часткам хлоридів 08-1,5%. Горошок фасований в тару - жестяні, залізні банки по 0,420кг не деформовані, без іржі, без механічних пошкоджень, без ГМО, без оцету. Зовнішній вигляд: зерна цілі без домішок оболонок зерен і кормового гороху коричневого кольору. Колір зерен горошку: зелений, світло - зелений, однорідний в одній банці. Консистенція: м'яка. Якість рідини: прозора, характерного кольору з зеленуватим або оливковим відтінком. Смак і запах: натуральний, властивий молодому ніжному консервованому зеленому горошку. Сторонній смак і запах не допускається.Вимоги до маркування споживчої або транспортної тари: назва і адреса підприємства-виробника, його товарний знак (за наявності), телефон, адреса виробництва; повна назва продукції (торгова марка та власна назва за наявності); кінцева дата споживання або дата виробництва та строк придатності до споживання; умови зберігання; маса нетто, маса брутто; інформаційні дані про харчову та енергетичну цінність (калорійність). Ікра кабачкова плодоовочева продукція консервована, поставляється фасованою в склотару місткістю не більше 0,5л, стерилізована, вищого гатунку. Банки повинні бути герметично закупорені. Кришки повинні бути плоскими. Зовнішній вигляд та консистенція – однорідна, рівномірно подріблена маса з видимими включеннями зелені та прянощів, без грубого насіння перезрілих овочів, консистенція пахуча або злегка зерниста, смак та запах - властиві ікрі, виготовленої з певного виду попередньо підготовлених овочів. Вимоги до маркування споживчої або транспортної тари: назва і адреса підприємства-виробника, його товарний знак (за наявності), телефон, адреса виробництва; повна назва продукції (торгова марка та власна назва за наявності); кінцева дата споживання або дата виробництва та строк придатності до споживання; умови зберігання; маса нетто, маса брутто; інформаційні дані про харчову та енергетичну цінність (калорійність). Зовнішній вигляд повидла - однорідна протерта густа маса, без насіння, насінних гнізд, кісточок і непротертих шматочків шкірки і інших рослинних домішок, Допускається наявність твердих клітин м`якуша в грушевому, айвовому і черноплоднорябиновом повидли і повидлі, до складу якого входять ці пюре, наявність насіння ягід в повидлі, до складу якого входять пюре з суниці (полуниці), ожини, малини і чорної смородини. Смак і запах: смак кислувато-солодкий,запах - властивий пюре, з яких виговлено повидло. Смак і запах добре виражені. Сторонні просмак і запах не допускаються, Повидло фруктове в асортименті, вищого ґатунку стерилізовані, однорідна густа протерта маса, без насіння, без насіннєвих гнізд, не протертих шматочків шкірки та інших рослинних домішок, консистенція – густа, щільна маса, яка зберігає окреслені грані при нарізанні, без зацукровування, смак – кислувато - солодкий, запах – характерний для пюре, колір – властивий кольору плодів, з яких виготовлено повидло. Продукти харчування не повинні містити синтетичних барвників, синтетичних ароматизаторів, підсилювачів смаку, консервантів, ГМО. На момент постачання товар повинен мати залишковий термін придатності не менше 80 % від дати виготовлення. Для повидла, фасованого в ящики – щільна маса, яка зберігає окреслені межі при розрізанні. З маркуванням на кожній упаковці. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Не повинно бути зацукрованим. Не повинно бути зацукрованим. Може бути розфасоване в скляну або жерстяну тару. Дуже густе повидло може бути розфасоване в ящики, вислані пергаментом по 5- 15 кг з обов’язковим маркуванням. Родзинки: Доброякісні сушені фрукти, чисті, сухі (вологість 14-25%), пружні, неламкі або кришаться, солодкувато-кислого або солодкуватого смаку, еластичні (нееластичних допускається 25%), у воді повинні розбухати. Колір світлий. Запах і смак сушених родзинок, властиві даному виду фруктів, без стороннього присмаку або запаху (диму, затхлості, кислого запаху і т.п.). Не допускаються сушені фрукти забруднені, загнивши, запліснявілі, уражені шкідниками, з сторонніми запахом, смаком і домішками. Не допускається пісок чи інші сторонні домішки. Плоди сухі, чисті, натуральні. Виготовлено за ДСТУ врожай 2020року. На момент постачання товар повинен мати залишковий термін придатності не менше 80 % від дати виготовлення. Фасування в поліетиленових мішках по 5- 15 кг з обов’язковим маркуванням.

Завершена

26 880.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 268.80 UAH
Період оскарження: 22.09.2020 16:45 - 28.09.2020 10:00
Вимога
Відхилено

Порушення замовником порядку оприлюднення інформації

Номер: c6d31250940a424487a8cfc6f1bd544e
Ідентифікатор запиту: UA-2020-09-22-013108-b.a2
Назва: Порушення замовником порядку оприлюднення інформації
Вимога:
Ознайомившись з відповіддю Замовника від 07.10.2020 на нашу вимогу, вважаємо відповідь поверхневою, формальною та такою, що порушує ч. 14 ст. 14 Закону України «Про публічні закупівлі». Замовник не повідомив конкретних підстав його рішення, які б спростовували викладені у вимозі доводи. Не вказано яким саме положенням (пункт, абзац тощо) документації закупівлі (оголошенням) вимагалося надання учасником проекту договору, те саме стосується вимог до оформлення документів. Не надано жодного посилання на положення нормативно-правових актів, які б підтверджували доводи Замовника. Яке саме суттєве значення має надання/ненадання проекту договору учасником для оцінки його пропозиції, ціни та якості запропонованого товару? Учасник, який подав свою пропозицію, вочевидь, ознайомився з умовами проекту договору та погодився з ними. В противному випадку він не подавав би пропозицію, або оскаржував вимоги Замовника до подачі пропозиції. Посиланням на ДСТУ 6072:2009 «Повидло. Загальні технічні умови» виробник засвідчив, що його товар є саме повидлом. А словосполучення «Начинка «Українська»/DelGusto яблучна» є торговою назвою, під якою товар зазначається у каталогах виробника. Викладене вище свідцить про упереджене ставлення Замовника до ТОВ «Ю.Кей», неправомірне відхилення його пропозиції, порушення принципів відкритості та прозорості закупівель, об’єктивного та неупередженого визначення переможця закупівлі, а також порушення порядку оприлюднення відповіді на вимогу Учасника. Вимагаємо надати докладне обгрунтування рішення про відхилення пропозиції ТОВ «Ю.Кей».
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: Вважаємо вимогу ТОВ «Ю.КЕЙ» безпідставною. Відповідно до п.2.1. Оголошення для проведення закупівлі через систему електронних закупівель предметом закупівлі є повидло, а не начинка «Українська». У Замовника немає потреби у закупівлі вказаного запропонованого товару. Крім цього в оголошенні, в окремому розділі «ДО уваги учасників», а також п.5.4. наголошувалося, що Замовник не буде приймати до розгляду пропозицію у випадку, якщо не будуть додані всі документи. Одним з документів, відповідно до Оголошення, є додаток № 3 – проект договору. Саме він не був поданий ТОВ «Ю.КЕЙ» взагалі. У цьому ж розділі наголошується про обов’язковість засвідчення печаткою учасника та підписом уповноваженої особи копій всіх документів, що не було зроблено.
Статус вимоги: Відхилено
Вимога
Вирішена

Незаконне відхилення пропозиції

Номер: 5f8b95c9937c41a68a7b9e8d52863d4d
Ідентифікатор запиту: UA-2020-09-22-013108-b.a1
Назва: Незаконне відхилення пропозиції
Вимога:
Вважаємо рішення про відхилення цінової пропозиції ТОВ «Ю.Кей» незаконним та безпідставним з огляду на наступне. 1. У посвідченні про якість № 157 від 22.04.2020 зазначено, що товар начинка «Українська» яблучна виготовлена за ДСТУ 6072:2009. ДСТУ 6072:2009 «Повидло. Загальні технічні умови» вочевидь стосується тільки повидла, а отже надане посвідчення підтверджує відповідність запропонованого товару вимогам замовника. 2. Надання Проекту договору не вимагалося Оголошенням для проведення закупівлі через систему електронних закупівель, затв. рішенням уповноваженої особи № 44 від 22.09.2020. Вичерпний перелік документів, які повинен був надати учасник вказаний у п. 4 оголошення. Проект договору в цьому пункті не згаданий. 3. Завіряти документи про якість товару, що подаються з пропозицією не вимагалося Оголошенням для проведення закупівлі через систему електронних закупівель. Окрім того, весь масив файлів пропозиції ТОВ «Ю.Кей», які завантажені до електронної системи закупівель, підписаний електронним цифровим підписом, що рівнозначно підпису/завіренню кожного файлу/документу. Вимагаємо скасувати рішення про відхилення пропозиції ТОВ «Ю.Кей» від 06.10.2020 як таке, що порушує вимоги ЗУ «Про публічні закупівлі» (ч. 1 ст. 5, ч. 13 ст. 14) та надати додаткові пояснення щодо підстав відхилення з урахуванням наших заперечень. У разі не задоволення цієї вимоги ми будемо вимушені звертатись до компетентних державних контролюючих та правоохоронних органів з приводу порушень, вчинених уповноваженими особами замовника.
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: Замовником вимагалося повидло, а ТОВ «Ю.КЕЙ». запропонував продукт - начинку «Українську» яблучну згідно наданого посвідчення про якість №157 від 22.04.2020р., а відповідно до ДСТУ 6072:2009 - це має бути повидло, а не начинка. Тентерна докутентація передбачає наявність додатків, в тому числі і Додаток №3 Проект договору, який не був наданий. Під час надавання документів, копії документів мають бути завірені належним чином.
Статус вимоги: Відхилено
Задовільнена: Ні