-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
ДК 021:2015 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі (зелений горошок консервований, ікра кабачкова, повидло, родзинки
Горошок зелений першого готунку мозкових сортів, масова часткам хлоридів 08-1,5%. Горошок фасований в тару - жестяні, залізні банки по 0,420кг не деформовані, без іржі, без механічних пошкоджень, без ГМО, без оцету. Зовнішній вигляд: зерна цілі без домішок оболонок зерен і кормового гороху коричневого кольору. Колір зерен горошку: зелений, світло - зелений, однорідний в одній банці. Консистенція: м'яка. Якість рідини: прозора, характерного кольору з зеленуватим або оливковим відтінком. Смак і запах: натуральний, властивий молодому ніжному консервованому зеленому горошку. Сторонній смак і запах не допускається.Вимоги до маркування споживчої або транспортної тари: назва і адреса підприємства-виробника, його товарний знак (за наявності), телефон, адреса виробництва; повна назва продукції (торгова марка та власна назва за наявності); кінцева дата споживання або дата виробництва та строк придатності до споживання; умови зберігання; маса нетто, маса брутто; інформаційні дані про харчову та енергетичну цінність (калорійність). Ікра кабачкова плодоовочева продукція консервована, поставляється фасованою в склотару місткістю не більше 0,5л, стерилізована, вищого гатунку. Банки повинні бути герметично закупорені. Кришки повинні бути плоскими. Зовнішній вигляд та консистенція – однорідна, рівномірно подріблена маса з видимими включеннями зелені та прянощів, без грубого насіння перезрілих овочів, консистенція пахуча або злегка зерниста, смак та запах - властиві ікрі, виготовленої з певного виду попередньо підготовлених овочів. Вимоги до маркування споживчої або транспортної тари: назва і адреса підприємства-виробника, його товарний знак (за наявності), телефон, адреса виробництва; повна назва продукції (торгова марка та власна назва за наявності); кінцева дата споживання або дата виробництва та строк придатності до споживання; умови зберігання; маса нетто, маса брутто; інформаційні дані про харчову та енергетичну цінність (калорійність). Зовнішній вигляд повидла - однорідна протерта густа маса, без насіння, насінних гнізд, кісточок і непротертих шматочків шкірки і інших рослинних домішок, Допускається наявність твердих клітин м`якуша в грушевому, айвовому і черноплоднорябиновом повидли і повидлі, до складу якого входять ці пюре, наявність насіння ягід в повидлі, до складу якого входять пюре з суниці (полуниці), ожини, малини і чорної смородини. Смак і запах: смак кислувато-солодкий,запах - властивий пюре, з яких виговлено повидло. Смак і запах добре виражені. Сторонні просмак і запах не допускаються, Повидло фруктове в асортименті, вищого ґатунку стерилізовані, однорідна густа протерта маса, без насіння, без насіннєвих гнізд, не протертих шматочків шкірки та інших рослинних домішок, консистенція – густа, щільна маса, яка зберігає окреслені грані при нарізанні, без зацукровування, смак – кислувато - солодкий, запах – характерний для пюре, колір – властивий кольору плодів, з яких виготовлено повидло. Продукти харчування не повинні містити синтетичних барвників, синтетичних ароматизаторів, підсилювачів смаку, консервантів, ГМО. На момент постачання товар повинен мати залишковий термін придатності не менше 80 % від дати виготовлення. Для повидла, фасованого в ящики – щільна маса, яка зберігає окреслені межі при розрізанні. З маркуванням на кожній упаковці. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Не повинно бути зацукрованим. Не повинно бути зацукрованим. Може бути розфасоване в скляну або жерстяну тару. Дуже густе повидло може бути розфасоване в ящики, вислані пергаментом по 5- 15 кг з обов’язковим маркуванням. Родзинки: Доброякісні сушені фрукти, чисті, сухі (вологість 14-25%), пружні, неламкі або кришаться, солодкувато-кислого або солодкуватого смаку, еластичні (нееластичних допускається 25%), у воді повинні розбухати. Колір світлий. Запах і смак сушених родзинок, властиві даному виду фруктів, без стороннього присмаку або запаху (диму, затхлості, кислого запаху і т.п.). Не допускаються сушені фрукти забруднені, загнивши, запліснявілі, уражені шкідниками, з сторонніми запахом, смаком і домішками. Не допускається пісок чи інші сторонні домішки. Плоди сухі, чисті, натуральні. Виготовлено за ДСТУ врожай 2020року. На момент постачання товар повинен мати залишковий термін придатності не менше 80 % від дати виготовлення. Фасування в поліетиленових мішках по 5- 15 кг з обов’язковим маркуванням.
мін. крок: 1% або 268.80 UAH
Порушення замовником порядку оприлюднення інформації
Документів не завантажено.
Незаконне відхилення пропозиції
Документів не завантажено.