• Відкриті торги з публікацією англійською мовою
  • Однолотова
  • КЕП

Сир сичужний та кисломолочний сир

Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг. сир м’який кисломолочний не менше 9% - 73000,0 кг , сир твердий не менше 50% жирності - 9500,0 кг Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг. м. Київ, Оболонський район, заклади освіти згідно дислокації Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг. протягом 2017 року.

Завершена

6 251 620.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 31 258.10 UAH
Період оскарження: 07.12.2016 11:14 - 02.01.2017 00:00
Вимога
Без відповіді

Оскарження результатів закупівлі (деталі у вкладеному файлі)

Номер: 2aa2d090e2cc43ccad9d268910f3442f
Ідентифікатор запиту: UA-2016-12-07-000332-b.b2
Назва: Оскарження результатів закупівлі (деталі у вкладеному файлі)
Вимога:
ТОВ "ГРУПА ЗИСК» (далі - Скаржник) не погоджується з рішенням Замовника про відхилення пропозиції ТОВ «ГРУПА ЗИСК» та вважає його незаконним. На підставі поданої у вкладеному файлі скарги, ТОВ «ГРУПА ЗИСК» просить скасувати рішення про відхилення пропозиції ТОВ «ГРУПА ЗИСК» та прийняти нове рішення, яким допустити пропозицію Скаржника до участі в аукціоні.
Пов'язані документи: Учасник
Вимога
Відхилено

фасування кисломолочного сиру

Номер: 2cc4ea56089c492fa81bbce5350b88f7
Ідентифікатор запиту: UA-2016-12-07-000332-b.a1
Назва: фасування кисломолочного сиру
Вимога:
яка вага фасування сиру кисломолочного
Пов'язані документи: Замовник
Вирішення: Управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, розглянуло вимогу
Статус вимоги: Відхилено
Дата виконання рішення Замовником: 23.12.2016 15:45
Підтвердження вирішення: Управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, розглянувши вимогу щодо ваги фасування сиру кисломолочного, повідомляє, що в технічному завданні виставлені вимоги щодо сиру кисломолочного не менше 9% жирності, а саме: упакований звичайним для нього способом в упаковку. Колір білий, злегка жовтуватий з кремовим відтінком, рівномірно по всій масі. Смак і запах – чистий, ніжний, кисломолочний. Консистенція – ніжна, однорідна злегка крупчаста. Масова частка жиру не менше 9%, кислотність не більше 220˚ Тернера. Вага фасування, та, яка передбачена виробником, але не більше 250 г.