-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Послуги гарячого харчування
Завершена
1 974 189.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 19 741.00 UAH
мін. крок: 1% або 19 741.00 UAH
Період оскарження:
16.12.2016 14:40 - 01.01.2017 00:00
Вимога
Вирішена
невідповідність меню
Номер:
d048aa454301474097e61fa523b49f31
Ідентифікатор запиту:
UA-2016-12-16-001436-b.b2
Назва:
невідповідність меню
Вимога:
1.При складанні меню вами порушені вимоги Наказу Міністерства охорони здоров’я України № 144 від 20.02.2013 року «Про затвердження державних санітарних норм та правил «гігієнічні вимоги до улаштування, утримання і режиму спеціальних загальноосвітніх шкіл (шкіл-інтернатів) для дітей, які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку, та навчально-реабілітаційних центрів»
пункт 8.3: - «У меню не включаються однакові страви два дні поспіль».
1-й тиждень в четвер (вечеря) та п’ятницю (сніданок) – включена риба тушкована.
2-й тиждень у вівторок та середу –включена запіканка сирна
в четвер (вечеря) та п’ятницю (сніданок) – включена риба тушкована.
2.Згідно Наказу Міністерства охорони здоров’я України № 144 від 20.02.2013 року пункт 8.4. «Меню розробляється дієтсестрою та узгоджується керівником спеціальної школи (школи-інтернату)» пункт 8.1. «повинні дотримуватися норм харчування для учнів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 листопада 2004 року № 1591», тому в меню, яке розміщене в ДКТ, необхідно конкретно вказати номера рецептур кожної страви, які включені в меню, так як рецептури одних і тих страв в указаних вами Збірниках значно різняться.
2. В меню включені страви та вироби, рецептур яких немає ні в одному з указаних вами Збірниках: Борщ з буряком та см.,
Суп рибний, Молочна вермішель, Риба тушкована в см., Булочка з родзинками, Булочка домашня – назви страв в меню повинні відповідати назвам страв в Збірниках.
Пов'язані документи:
Учасник
- Перелік страв згідно меню НРЦ11111111111.docx 21.12.2016 08:43
- ТД НРЦ №1 нова редакція.docx 22.12.2016 15:31
Дата подачі:
21.12.2016 08:43
Вирішення:
Внено зміни до меню відповідно скарги.
Статус вимоги:
Задоволено
Вимога
Вирішена
Виправити недоліки
Номер:
8370af22b73d43c88889bc9e4f0a3760
Ідентифікатор запиту:
UA-2016-12-16-001436-b.a1
Назва:
Виправити недоліки
Вимога:
При складанні меню Вами порушені вимоги Наказу Міністерства охорони здоров’я України № 144 від 20.02.2013 року «Про затвердження державних санітарних норм та правил «гігієнічні вимоги до улаштування, утримання і режиму спеціальних загальноосвітніх шкіл (шкіл-інтернатів) для дітей, які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку, та навчально-реабілітаційних центрів»
Пов'язані документи:
Учасник
- невідповідність меню 18.12.2016 18:55
- ТД НРЦ №1 нова редакція.docx 19.12.2016 17:28
Дата подачі:
18.12.2016 18:55
Вирішення:
В розділ 32. Затверджене Держпродспоживслужбою Попереднє 2-х тижневе меню на перше півріччя 2017 року більш конкретно вказано страви, які включені в меню, а саме: Булка здобна(заводський виріб), Компот з с/ф або фруктів та замінено Буряк припущений на Ікра з буряка.Всі інші вимоги та зауваження, що стосуються складання меню та включення до нього страв відсутні в ТД.
Статус вимоги:
Задоволено