• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

М’ясо свинини охолоджене (без кістки), філе куряче охолоджене

ДК 021:2015 – 15110000-2 М’ясо (м’ясо свинини охолоджене (без кістки), філе куряче охолоджене); технічні, якісні та інші характеристики предмету закупівлі, перелік критеріїв та методика оцінки пропозиції із зазначенням питомої ваги критерію зазначаються в оголошенні про проведення спрощеної закупівлі через систему електронних закупівель (додається). Єдиним критерієм оцінки пропозицій є ціна (питома вага цінового критерію – 100%). Категорія замовника - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» - розпорядник бюджетних коштів. Вид закупівлі – передбачений абз. 3 п. 5 ч. 2 ст. 4 Закону. Місцезнаходження замовника - 22870, Вінницька обл., Немирівський район, селище міського типу Брацлав, ВУЛИЦЯ ІВАНА ФРАНКА, будинок 1

Завершена

120 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 1 200.00 UAH
Період оскарження: 25.05.2020 13:05 - 29.05.2020 00:00
Вимога
Відхилено

невідповідність декларації

Номер: 2c865fb0b5794ba2944b80aff23a4428
Ідентифікатор запиту: UA-2020-05-25-003267-b.a1
Назва: невідповідність декларації
Вимога:
Згідно ТД Додаток №1 Технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі ДК 021:2015 – 15110000-2 М’ясо (м’ясо свинини охолоджене (без кістки), філе куряче охолоджене) є невідповідність декларації виробника, щодо «М'ясо свинини (без кістки) охолоджене» у визначеного переможця у декларації зазначено назва продукту Лопаткова частина із свинини в/г, а згідно ДСТУ 4590:2006 п.10 Правила транспортування та зберігання таб.7 це стосується назви продукту «М’ясокісткові напівфабрикати» п. 8. Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів товарного вигляду, повинен бути упакований Учасником таким чином, щоб виключати псування або нищення його на період поставки, мати термін придатності на момент поставки не менше 90% від терміну, визначеного виробником для даного виду товару та за умови його збереження відповідно до встановлених норм і правил зберігання – декларації визначеного переможця зазначено 80%
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: Вимога учасника не задоволена
Статус вимоги: Відхилено
Дата виконання рішення Замовником: 17.06.2020 14:10
Підтвердження вирішення: Розглянувши Вашу вимогу повідомляємо наступне. Відповідно до п.3 розділу III Додатку №3 Оголошення про проведення спрощеної закупівлі через систему електронних закупівель, учасник мав надати документ, що підтверджує якість товару, що є предметом закупівлі. Предметом даної процедури закупівлі є, зокрема, м’ясо свинини охолоджене (без кістки). На виконання згаданої вище вимоги, учасником ТОВ «Вінпродтрейд» надано копію декларації виробника №ПП-0010191 від 03 червня 2020р. яка посвідчує якість м’яса свинини, а саме лопаткової частини, що виготовлена згідно ДСТУ 4590:2006. ДСТУ 4590:2006 поширюється на напівфабрикати м’ясні натуральні, що отримані від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням та призначені для безпосереднього вживання в їжу після термічного обробляння. Пунктом 5 згаданого стандарту встановлено технічні вимоги до напівфабрикатів, що виготовляються згідно цього стандарту. Так, відповідно до таблиці 1, до м’якушевих напівфабрикатів відноситься м’ясо лопаткової частини туші свинини з видаленою сполучною тканиною. Пункт 10 ДСТУ 4590:2006 встановлює також правила транспортування та зберігання м’якушевих напівфабрикатів, тобто і лопаткової частини туші свинини. Пункт 8 Додатку №1 Оголошення про проведення спрощеної закупівлі через систему електронних закупівель, стосується терміну придатності товару, що буде постачатися учасником після укладення договору. Разом з тим, учасником ТОВ «Вінпродтрейд» в складі пропозиції надано Лист-погодження №264/10 від 04.06.2020р. яким даний учасник погоджується з вимогами технічного завдання згідно додатку 1 до Оголошення про проведення спрощеної закупівлі через систему електронних закупівель, зокрема і з п.8 цього додатку. За таких умов, пропозиція учасника ТОВ «Вінпродтрейд» відповідає технічним та іншим вимогам щодо предмета закупівлі.