• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Молочні продукти – 2 найменування

Торги не відбулися

163 393.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 1 700.00 UAH
Період оскарження: 20.02.2020 16:02 - 05.03.2020 00:00
Вимога
Відхилено

Технічні характеристики

Номер: 5a60ac1fadd945e7928de650c75f790b
Ідентифікатор запиту: UA-2020-02-20-002891-b.b2
Назва: Технічні характеристики
Вимога:
Доброго дня!!!! Шановний Замовнику вимагаємо внести зміни в Технічні вимоги Тендерної документації, а саме в частині жирності кефіру та сметани. Вимагаємо прописати Технічні вимоги наступним чином: Кефір: з масовою часткою жиру від 1,0 % до 5,0 %. Так як жирність Кефіру 3,2 % - це обмеження кола учасників. В протилежному випадку вимушені будемо звернути до Антимонопольного комітету України щодо дискримінації та обмеження кола учасників.
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: Доброго дня! Розглянувши ваше звернення повідомляємо наступне, що наша установа є профілактично-лікувальним закладом і нам необхідний кефір з масовою часткою жиру 3,2% згідно затвердженого діючого меню лікарні. Існує достатньо виробників, які виготовляють кефір з масовою часткою жиру 3,2% тому вважаємо, що це не є обмеженням кола учасників.
Статус вимоги: Відхилено
Вимога
Відхилено

Дискимінаційні умови щодо п. 1 Технічних вимог

Номер: 73ac935d5b0e401eaef57a96d199fead
Ідентифікатор запиту: UA-2020-02-20-002891-b.c1
Назва: Дискимінаційні умови щодо п. 1 Технічних вимог
Вимога:
Шановний Замовнику, згідно ДСТУ 4417:2005 Кефір має дві градації жирності п. 4 КЛАСИФІКАЦІЯ: — кефір нежирний; — кефір з масовою часткою жиру від 1,0 % до 5,0 %. Отже, прописуючи в технічних вимогах конкретну жирність Ви обмежуєте коло учасників та не даєте можливості прийняти участь більшому колу учасників. Також згідно ДСТУ4417:2005 максимальний термін реалізації (п. 10.2.2 Строк придатності кефіру за температури від 0 °С до 6 °С: — для кефіру, що виготовлений з використовуванням симбіотичної кефірної закваски на кефірних грибках — не більше 3 діб; — для кефіру, що виготовлений з використовуванням концентрату грибкової кефірної закваски — не більше 5 діб) має бути не більше 5 діб, тож прописуючи не більше 14 діб Ви надаєте не правильний критерій для відбору учасників. І це тільки по ДСТУ, а прописуючи право вибору, тим паче не прописуючи під конкретне ТУ, які вимоги повинні бути, Ви взагалі заплутуєте всіх потенційних учасників і тим самим надаєте собі право вибору при кваліфікації обрати тільки вигідного Вам переможця. Вимагаємо внести зміни до Технічних вимог, а саме: виготовлено відповідно до ДСТУ 4417:2005, жирність від 1,0% до 5,0%, термін реалізації не більше 5 діб
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: Доброго дня! Розглянувши вашу вимогу повідомляємо наступне, що наша установа є профілактично-лікувальним закладом і нам необхідний кефір з масовою часткою жиру 3,2% згідно затвердженого діючого меню лікарні. Існує достатньо виробників, які виготовляють кефір з масовою часткою жиру 3,2% тому вважаємо, що це не є обмеженням кола учасників.
Статус вимоги: Відхилено