• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Філе куряче

Курятина • Термічний станЛегкозаморожене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після заморожування внутрішню температуру від -1,5С до -12С), Підморожене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після заморожування внутрішню температуру від -2С до -3С ), Охолоджене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно) • Зовнішній вигляд без згустків крові, з чистою поверхнею, без залишків кишечника та репродуктивних органів всередині, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу, з повністю видаленим оперінням, добре знекровлені, без переломів стегнових кісток Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 № 1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини». - , Учасник повинен предявити відповідні документи в ел.пропозиції, які засвідчують вище вказане. місце, кількість, обсяг поставки товарів (надання послуг, виконання робіт): Івано-Франківська область, м.Бурштин,

Завершена

97 760.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 2% або 1 955.20 UAH
Період оскарження: 17.01.2020 12:08 - 22.01.2020 19:00
Нічого не знайдено.