-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
М’ясо яловичини на кістці 1 категорії; печінка яловичини; тушки курей заморожені (За ДК 021:2015- 15110000-2 М’ясо)
Для закладів освіти Миколаївської міської ради (закупівля здійснюється на 2020 рік)
Завершена
726 908.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 3 635.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 3 635.00 UAH
Період оскарження:
27.12.2019 16:44 - 08.01.2020 00:00
Вимога
Залишено без розгляду
тендерна документація
Номер:
0535fc825cdb429a88b6069a6ab2d8c4
Ідентифікатор запиту:
UA-2019-12-27-000688-c.b2
Назва:
тендерна документація
Вимога:
На ВАШУ відповідь
Згідно з наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 21.11.2019 року № 423 ,а саме вказано
п.7.- добровільність акредитації;
Згідно ст. 21 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» -п.7. Сертифікація постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, не є обов'язковою.
Виправьте тендерну документацію згідно діючего законодавства !!!
Пов'язані документи:
Документів не завантажено.
Дата подачі:
02.01.2020 12:06
Вирішення:
Відповідь Вам було надано згідно протокольного рішення тендерного комітету
Статус вимоги:
Не задоволено
Вимога
Залишено без розгляду
щодо надання Сканованого оригіналу сертифікату (сертифікатів) по стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT)
Номер:
306ce61283bb48fda40de8b25bf212b2
Ідентифікатор запиту:
UA-2019-12-27-000688-c.a1
Назва:
щодо надання Сканованого оригіналу сертифікату (сертифікатів) по стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT)
Вимога:
згідно 1. Зміст і спосіб подання тендерної пропозиції
необхідно надати
19) Сканований оригінал сертифікату (сертифікатів) по стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT) системи менеджменту управління безпечністю харчових продуктів стосовно надання послуг щодо торгівлі продуктами харчування та напоями, у т.ч. транспортування та зберігання, створеної та впровадженої на основі концепції принципів НАССР, виданого (виданих) акредитованою Національним агентством з акредитації України установою (з наданням завірених Учасником копій документів, що підтверджують акредитацію цієї установи), які підтверджують, що Учасник розробив, впровадив та застосовує постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) згідно із вимогами діючого законодавства, та довідку у довільній формі, яка містить опис всіх обов`язкових процедур, які реалізують усі принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) згідно із вимогами діючого законодавства.
Ваши квалификационные документы незаконы и дисквалифиционны,так як:
1.Згідно ст. 21 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» -п.7. Сертифікація постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, не є обов'язковою.
2.Не існує Закону для обов’язкової акредитації Органів з сертифікації
тому вимога-уберить пункт 19 з тендерноі документаціі щодо надання
Сканованого оригіналу сертифікату (сертифікатів) по стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT) системи менеджменту управління безпечністю харчових продуктів стосовно надання послуг щодо торгівлі продуктами харчування та напоями, у т.ч. транспортування та зберігання, створеної та впровадженої на основі концепції принципів НАССР, виданого (виданих) акредитованою Національним агентством з акредитації України установою (з наданням завірених Учасником копій документів, що підтверджують акредитацію цієї установи), які підтверджують, що Учасник розробив, впровадив та застосовує постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) згідно із вимогами діючого законодавства, та довідку у довільній формі, яка містить опис всіх обов`язкових процедур, які реалізують усі принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) згідно із вимогами діючого законодавства.
Пов'язані документи:
Замовник
- Протокол засідання тендерного комітету 02.01.2020 10:56
Дата подачі:
29.12.2019 16:57
Вирішення:
Залишити скаргу/вимогу без задоволення, оприлюдненій в електронній системі закупівель 29.12.2019 року, номер вимоги: UA-2019-12-27-000688-C.A1, процедура відкриті торги: М’ясо яловичини на кістці 1 категорії; печінка яловичини; тушки курей заморожені (За ДК 021:2015- 15110000-2 М’ясо). Номер закупівлі: UA-2019-12-27-000688-c
Статус вимоги:
Не задоволено