-
Відкриті торги
-
Мультилотова
-
КЕП
Лот 1 - Яловичина напівохолоджена (вирізка), Яловичина напівохолоджена (крупний шматок); Лот 2 - Свинина напівохолоджена (вирізка), Свинина напівохолоджена (крупний шматок); Лот 3 - Печінка яловича напівохолоджена; Лот 4 - Курятина напівохолоджена (четверть), Курятина напівохолоджена (філе).
ДК 021:2015, код 15110000-2 - М’ясо (Лот 1 - Яловичина напівохолоджена (вирізка), Яловичина напівохолоджена (крупний шматок); Лот 2 - Свинина напівохолоджена (вирізка), Свинина напівохолоджена (крупний шматок); Лот 3 - Печінка яловича напівохолоджена; Лот 4 - Курятина напівохолоджена (четверть), Курятина напівохолоджена (філе)).
Завершена
827 114.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0% або 224.58 UAH
мін. крок: 0% або 224.58 UAH
Період оскарження:
18.12.2019 17:22 - 30.12.2019 00:00
Скарга
Відхилено
незаконне визначення переможця
Номер:
3e48c17a536a4a76b041327fce1d80b5
Ідентифікатор запиту:
UA-2019-12-18-002375-c.b1
Назва:
незаконне визначення переможця
Скарга:
18.12.2019 року Кременчуцький педагогічний коледж імені А.С. Макаренка (Надалі Замовник) було оголошено відкрити торгів на закупівлю товару за ДК 021:2015, код 15110000-2 - М’ясо (Лот 1 - Яловичина напівохолоджена (вирізка), Яловичина напівохолоджена (крупний шматок); Лот 2 - Свинина напівохолоджена (вирізка), Свинина напівохолоджена (крупний шматок); Лот 3 - Печінка яловича напівохолоджена; Лот 4 - Курятина напівохолоджена (четверть), Курятина напівохолоджена (філе)).
03.01.2020 року відбувся аукціон, участь в якому прийняло 3 учасника:
1. Фізична особа-підприємець Аврахова Катерина Григорівна
2. ФОП Зубов О.О.
3.Фізична особа-підприємець Мазаратій Наталія Іванівна
09.01.2019 р. тендерним комітетом року Кременчуцький педагогічний коледж імені А.С. Макаренка були визначено переможцем ФОП Зубов О.О. однак, ми не погоджуємося з рішенням тендерного комітету року Кременчуцький педагогічний коледж імені А.С. Макаренка в частині визначення переможцем процедури закупівлі, з подальшим укладенням договору з ФОП Зубов О.О. , адже дана пропозиція не відповідає технічним вимогам, встановлених в тендерній документації, та кваліфікаційним критеріям, а саме:
Пов'язані документи:
Учасник
- скарга мясо1.pdf 18.01.2020 14:48
- рішення від 22.01.2020 № 1288 + лист Замовнику.pdf 22.01.2020 20:09
- Інформація про резолютивну частину рішення від 04.02.2020 № 2142.pdf 05.02.2020 15:06
- Рішення від 04.02.2020 № 2142.pdf 07.02.2020 19:48
Дата прийняття скарги до розгляду:
18.01.2020 14:48
Дата прийняття рішення про відхилення скарги:
07.02.2020 19:48