-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
М'ясо (філе куряче, м'ясо яловичини та м'ясо свинини для навчальних закладів Вінницького району)
Завершена
918 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 9 180.00 UAH
мін. крок: 1% або 9 180.00 UAH
Період оскарження:
11.12.2019 17:01 - 23.12.2019 00:00
Вимога
Є відповідь
не відповідність строків зберігання для напівфабрикатів зі свинини та яловичини згідно ТД Замовника
Номер:
e38992ebe1b64045b9d25fca212a6d7f
Ідентифікатор запиту:
UA-2019-12-11-001895-a.a1
Назва:
не відповідність строків зберігання для напівфабрикатів зі свинини та яловичини згідно ТД Замовника
Вимога:
не відповідність строків зберігання для напівфабрикатів зі свинини та яловичини згідно ТД Замовника (Технічна, якісна та кількісна характеристика предмету закупівлі (технічне завдання)).
Згідно вимоги ТД Замовника - М'ясо яловичини вищого ґатунку охолоджене та М'ясо свинини вищого ґатунку охолоджене - відноситься до ДСТУ, ТУ У зі строками придатності напівфабрикатів з охолодженої сировини - 2 доби, а визнаний Переможець зазначив в декларацій строки для парної сировини (72 години) – 3 доби.
Найбільш економічно вигідною тендерною пропозицією визнається така, ціна якої є найнижча за результатами проведення електронного аукціону.
Пов'язані документи:
Замовник
- Відповідь на скаргу 14.01.2020 11:59
Дата подачі:
09.01.2020 09:21
Вирішення:
Доброго дня ! Національним стандартом України 4590-2006
«Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення сировини за
кулінарним призначенням ». Технічні умови, прийнятого наказом
Держспоживстандартом України піл 09.06.2006 № 162 (таблиця 7), визначено строки придатності та умови зберігання.
А саме, з парної сировини м'якушеві напівфабрикати (без вакууму) при температурі від 4 до 6 градусів мають строк придатності не більше 3 діб, а при температурі від мінус 1 до 1 градус включно - 7 діб.
З охолодженої сировини м'якушеві напівфабрикати без вакууму мають строк придатності 2 доби, але це при температурі від 4 до 6 градусів включно, а при температурі від мінус 1 до 1 градус включно 5 діб.
При способі зберігання з вакуумом строки придатності значно більші. В декларації виробника ТОВ «Літинський м'ясокомбінат » вказано термін зберігання 72 год, але це при температурі від 0 до 4 градусів.
Варто відзначити, що учасником ТОВ «Літинський м'ясокомбінат » надано повний пакет документів, що вимагались Тендерною документацією, тому підстав щодо відхилення цієї пропозиції відсутні.
Статус вимоги:
Не задоволено