• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

М'ясо (філе куряче, м'ясо яловичини та м'ясо свинини для навчальних закладів Вінницького району)

Завершена

918 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 9 180.00 UAH
Період оскарження: 11.12.2019 17:01 - 23.12.2019 00:00
Вимога
Є відповідь

не відповідність строків зберігання для напівфабрикатів зі свинини та яловичини згідно ТД Замовника

Номер: e38992ebe1b64045b9d25fca212a6d7f
Ідентифікатор запиту: UA-2019-12-11-001895-a.a1
Назва: не відповідність строків зберігання для напівфабрикатів зі свинини та яловичини згідно ТД Замовника
Вимога:
не відповідність строків зберігання для напівфабрикатів зі свинини та яловичини згідно ТД Замовника (Технічна, якісна та кількісна характеристика предмету закупівлі (технічне завдання)). Згідно вимоги ТД Замовника - М'ясо яловичини вищого ґатунку охолоджене та М'ясо свинини вищого ґатунку охолоджене - відноситься до ДСТУ, ТУ У зі строками придатності напівфабрикатів з охолодженої сировини - 2 доби, а визнаний Переможець зазначив в декларацій строки для парної сировини (72 години) – 3 доби. Найбільш економічно вигідною тендерною пропозицією визнається така, ціна якої є найнижча за результатами проведення електронного аукціону.
Пов'язані документи: Замовник
Вирішення: Доброго дня ! Національним стандартом України 4590-2006 «Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення сировини за кулінарним призначенням ». Технічні умови, прийнятого наказом Держспоживстандартом України піл 09.06.2006 № 162 (таблиця 7), визначено строки придатності та умови зберігання. А саме, з парної сировини м'якушеві напівфабрикати (без вакууму) при температурі від 4 до 6 градусів мають строк придатності не більше 3 діб, а при температурі від мінус 1 до 1 градус включно - 7 діб. З охолодженої сировини м'якушеві напівфабрикати без вакууму мають строк придатності 2 доби, але це при температурі від 4 до 6 градусів включно, а при температурі від мінус 1 до 1 градус включно 5 діб. При способі зберігання з вакуумом строки придатності значно більші. В декларації виробника ТОВ «Літинський м'ясокомбінат » вказано термін зберігання 72 год, але це при температурі від 0 до 4 градусів. Варто відзначити, що учасником ТОВ «Літинський м'ясокомбінат » надано повний пакет документів, що вимагались Тендерною документацією, тому підстав щодо відхилення цієї пропозиції відсутні.
Статус вимоги: Не задоволено