• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Молоко та вершки - код CPV за ДК 021:2015- 15510000-6 (молоко пастеризоване, згущене молоко)

інформація про предмет закупівлі розмішена в тендерній документації

Торги не відбулися

276 230.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 2 762.30 UAH
Період оскарження: 10.12.2019 11:47 - 30.12.2019 00:00
Вимога
Вирішена

Змінити технічні вимоги, щодо жирності молока

Номер: abea39a66f684a62aa5cae2f89a3f9b4
Ідентифікатор запиту: UA-2019-12-10-000834-a.b1
Назва: Змінити технічні вимоги, щодо жирності молока
Вимога:
Один з продуктів, які планується придбати у рамках цього тендеру – « Молоко жирністю 2,7% пастеризоване ««повинен відповідати діючим ДСТУ 2661:2010 «Молоко коров'яче питне» ("Технічні вимоги" тендерної документації ). По ДСТУ 2661:2010 «Молоко коров'яче питне» молоко категорії жирне виготовляється , з масовою часткою жиру від 1 % до 6,0%. Згідно п.4,13"Інструкції з організації харчування дітей в дошкільних ,навчальних закладах» жирність регламентована слідучим чином : « 4.13. Молоко, як продукт, що особливо швидко псується, необхідно приймати безпосередньо на кухню, минаючи комору, за виключенням молока тривалого терміну зберігання у пакетах. Для дітей до 3-х років необхідно використовувати молоко жирністю 3,2%, для дітей старше 3-х років - від 2,5 до 3,2%. «. Вимога про « молоко жирністю 2,7%» не є обґрунтованою та суттєво звужує коло можливих учасників тендеру та порушує принципи закупівель, створюється враження пропису умов тендерної документації «під одного учасника». Враховуючи, що різні виробники виготовляють молоко високої якості жирністю 2,5%,2,6%,,3,2% ,просимо Вас внести зміни до тендерної документації стосовно жирності молоко «не менше 2,5%.» Просимо внести зміни до "Технічні вимоги" тендерної документації стосовно жирності предмету закупівлі ,та ,викласти його в такій редакції «молокот не менше 2,5% жирності ».
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: Внесено зміни до тендерної документації
Статус вимоги: Задоволено