• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Продукти харчування, а саме: сирні продукти за кодом ДК 021:2015 - 15540000-5 (сир кисломолочний не менш 9% жирності, сир твердий)

Завершена

417 564.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 2 087.82 UAH
Період оскарження: 02.12.2019 12:06 - 14.12.2019 00:00
Скарга
Залишено без розгляду

скарга

Номер: d8ca4c60e9f34510832b8cbab90990b9
Ідентифікатор запиту: UA-2019-12-02-000937-b.c2
Назва: скарга
Скарга:
скарга
Пов'язані документи: Учасник Орган оскарження
Дата прийняття рішення про залишення скарги без розгляду: 10.01.2020 21:23
Автор: ФОП "ВІТРЕНКО ЮРІЙ ПЕТРОВИЧ", Юрій Вітренко +380993146172 vetrenko.up@meta.ua
Вимога
Без відповіді

Скарга на тендерну документацію Переможця ТОВ "Корнер-ПАК"

Номер: 8331434feb7e45739ed9d12eacd43e5d
Ідентифікатор запиту: UA-2019-12-02-000937-b.c1
Назва: Скарга на тендерну документацію Переможця ТОВ "Корнер-ПАК"
Вимога:
Засідання тендерного комітету Відділу освіти Мирноградської міської ради протоколом № 220 від 28.12.2019р. визнало Переможцем ТОВ "КОРНЕР-ПАК" у закупівлі ДК 021:2015: 15540000-5 "Сирні продукти". Онак виходячи з розгляду та налізу тендерної документації маються наступні суттєві недоліки та невідповідності: Учасником ТОВ "КОРНЕР-РПАК" надано скановану копію сертифікату № MQ.80033.СУБХП.65-19 зареєстрованого 28 жовтня 2019 року, також до даного сертифікату надано скнкопії звіту №16-13/268 (далі - Звіт) "за результатами 2 етапу сертифікації - остаточної перевірки і оцінки системи управління безпечністю харчових продуктів" затвердженого 28.10.2019року. Аналізучючи Звіт Учасника, в арк.1 значиться що замовником аудиту та об'єктом аудиту є ТОВ "КОРНЕР-ПАК", вул. Ревуцького, 34/89, м. Київ, 02068, Україна, код ЄДРПОУ: 13535033. Однак, в арк. 9 п. 8.4. Готовність до надзвичайних ситуацій та регулювання на них вказано: Керівництво підприємства встановило, впровадило та підтримує методиккки керування потенційними надзвичайними ситуаціями та аваріями, що можуть вплинути на безпечність харчових продуктів, та які є доречними для ТОВ "ПРОДИНФО". ТОВ "КОРНЕР-ПАК" розробило методику процесу Пр. 8.4-2019 "Готовність до аварійних та надзвичайних ситуаццій і реагування на них" в якій встановлено чітке визначеення завдань, відповідальностей та компетенції з метою, за необхідності, зекономити коштовний час і протистояти очікуваному хаосу та виконати всі заходи, яякі необхідні для цільового реагування на надзвичайну ситуацію. Тобото, виходячі з цього не зрозуміло як керівництво ТОВ "ПРОДИНФО" (яке не є замовником та об'єктом аудиту) встановило, впровадило та підтримує методиккки керування потенційними надзвичайними ситуаціями та аваріями, що можуть вплинути на безпечність харчових продуктів, хоча саму методику процесу Пр. 8.4-2019 "Готовність до аварійних та надзвичайних ситуаццій і реагування на них" було розроблено ТОВ "КОРНЕР-ПАК". Ураховуючи вищевказане, Звіт №16-13/268 "за результатами 2 етапу сертифікації - остаточної перевірки і оцінки системи управління безпечністю харчових продуктів" затвердженого 28.10.2019року, складено з поркшенням, а значить, це ставить під сумнів дотримання встановленого порядку отримання Учасником ТОВ "КОРНЕР-ПАК" вказаного сертифікату № MQ.80033.СУБХП.65-19 зареєстрованого 28 жовтня 2019 року та, як наслідок, юридичну силу вказаного сертифікату. Підсумовуючи вищевикладене, ТОВ “ЕКОІЛЛІЧПРОДУКТ” вважає, що Замовник не об’єктивно оцінив і розглянув тендерну пропозицію Переможця ТОВ "КОРНЕР-ПАК", не звернув увагу на суттєву невідповідність наданих документів та всупереч власних вимог не відхилив тендерну пропозицію.
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.