• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

ДК 021:2015: 15530000-2 - Вершкове масло; (Масло вершкове жирністю не нижче 72,5%, в дрібно-роздрібній тарі виробника продукції)

Торги відмінено

2 430 675.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 12 153.38 UAH
Період оскарження: 27.11.2019 16:10 - 14.12.2019 00:00
Вимога
Без відповіді

Невідповідність пропозиції "ФОП Лапочкін Петро Валентинович" тендерній документації (частина_3)

Номер: 37d88651791f45c49992a6e2f584dc8f
Ідентифікатор запиту: UA-2019-11-27-003573-b.b3
Назва: Невідповідність пропозиції "ФОП Лапочкін Петро Валентинович" тендерній документації (частина_3)
Вимога:
7) стр.9 Розділ 3. «Інструкція з підготовки тендерної пропозиції.» п. 3.6. «Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі.»: «Для підтвердження якості товарів, що планує постачати Учасник, повинен подати в складі тендерної пропозиції копії: експертних висновків акредитованих лабораторій, підтверджуючих безпечність та якість харчових продуктів виданих не раніше ніж за 1 місяць до подання пропозицій» - Учасник «ФОП Лапочкін П.В.» не надав копії експертних висновків акредитованих лабораторій, підтверджуючих безпечність та якість харчових продуктів виданих не раніше ніж за 1 місяць до подання пропозицій.(Вимога Замовника не виконана) 8) Звертаємо увагу що Учасник «ФОП Лапочкін П.В.» планує використовувати складські приміщення з гранично допустимими умовами зберігання а саме «0 градусів С», а предмет закупівлі передбачає зберігання в температурному режимі від 0 да -18 градусів С. 9) стр.6 Розділ 3. «Інструкція з підготовки тендерної пропозиції.» п. 3.1. «Зміст і спосіб подання тендерної пропозиції.»: «Всі документи (за винятком оригіналів виданих Уповноваженими установами), що подаються Учасником у складі своєї тендерної пропозиції повинні бути розміщені на фірмовому бланку (за наявності) та містити: - дату; - власноручний підпис уповноваженої посадової особи учасника процедури закупівлі (із зазначенням прізвища, ініціалів та посади особи); - відбиток печатки учасника (ця вимога не стосується учасників, які здійснюють діяльність без печатки згідно з чинним законодавством). Дата складання документів повинна бути не раніше дати виходу оголошення.» - Учасник «ФОП Лапочкін П.В.» надав більшу частину копій документів без зазначення дати. Просимо дискваліфікувати Учасника ФОП Лапочкін Петро Валентинович та розглянути пропозицію фірми "Люстдорф" у формі товариства з обмеженою відповідальністю.
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вимога
Без відповіді

Невідповідність пропозиції "ФОП Лапочкін Петро Валентинович" тендерній документації (частина_2)

Номер: 4c68a9e8eb9445ffbb5eeab9ca841a9a
Ідентифікатор запиту: UA-2019-11-27-003573-b.c2
Назва: Невідповідність пропозиції "ФОП Лапочкін Петро Валентинович" тендерній документації (частина_2)
Вимога:
4) стр.21 Додаток 2. «Перелік документів необхідних для підтвердження відповідності учасників кваліфікаційним критеріям встановленим замовником відповідно до ст. 16 Закону». р.1 «1. Наявність обладнання та матеріально-технічної бази»: «експлуатаційний дозвіл на діяльність пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження при температурі не вище +10оС.» - Учасник «ФОП Лапочкін П.В.» у складі пропозиції надав Експлуатаційний дозвіл на ім’я «ФОП Забран Д.С.» в якого орендуються складські приміщення. Даний експлуатаційний дозвіл дає можливість «ФОП Забрану Д.С.» зберігання, транспортування та реалізації продуктів тваринного походження, але ніяк не дає право на здійснення зберігання, транспортування та реалізації продуктів тваринного походження Учаснику «ФОП Лапочкін П.В.», оскільки в даній процедурі закупівлі оператором ринку виступає Учасник «ФОП Лапочкін П.В.», а відповідно чинного законодавству Стаття 23. «Експлуатаційний дозвіл» ЗАКОН УКРАЇНИ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» 771/97-ВР в редакції від 06.08.2019 п.1. «Експлуатаційний дозвіл отримують оператори ринку, що провадять діяльність, пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження.». Виходячи з тендерної документації Учасника «ФОП Лапочкін П.В.», не зрозуміло чи дотримується Учасник «ФОП Лапочкін П.В.», вимог ЗАКОН УКРАЇНИ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Учасник «ФОП Лапочкін П.В.», не надавши експлуатаційний дозвіл на своє ім’я не має права здійснювати зберігання, транспортування та реалізації продуктів тваринного походження.(Вимога Замовника не виконана); 5) стр.9 Розділ 3. «Інструкція з підготовки тендерної пропозиції.» п. 3.6. «Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі.»: «документи, що підтверджують відповідність товару, походження, безпечність і якість, повинні відповідати вимогам державних стандартів.» - Учасник «ФОП Лапочкін П.В.» надав два Посвідчення про якість(декларація виробника) виданих ПрАТ «Зарічненський молокозавод», які не відповідають вимогам державних стандартів, а саме – відповідно до Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини"» 2809-IV в редакції від 06.09.2005, Стаття 21. «Декларація виробника» : Декларація виробника повинна містити таку інформацію: п.4.» дату видачі, ім'я, підпис та посаду особи, яка видала декларацію виробника»; п.5.» для продуктів, вироблених в Україні, контрольний (реєстраційний) номер, наданий виробнику після отримання експлуатаційного дозволу відповідно до положень статті 22 цього Закону.». В поданій пропозиції надано два посвідчення про якість(що являється декларацією виробника, кожен виробник вибирає найменування декларація виробника або посвідчення про якість), які не відповідають чинному законодавству, адже в них не зазначено особу яка підписала якісне посвідчення(декларацію виробника) та не вказано контрольний (реєстраційний) номер, наданий виробнику після отримання експлуатаційного дозволу.(Вимога Замовника не виконана); 6) стр.9 Розділ 3. «Інструкція з підготовки тендерної пропозиції.» п. 3.6. «Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі.»: «на тару повинні бути висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи.» - Учасник «ФОП Лапочкін П.В.» надав висновки державної-санітарно-епідеміологічної експертизи, які нічим не підкріпленні, стосовно використання даної тари в процесі виробництва та транспортування запропонованого предмету закупівлі. (Вимога Замовника не виконана);
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вимога
Без відповіді

Невідповідність пропозиції "ФОП Лапочкін Петро Валентинович" тендерній документації (частина_1)

Номер: f2fa784eb06b468ba46d7732d09f82ad
Ідентифікатор запиту: UA-2019-11-27-003573-b.a1
Назва: Невідповідність пропозиції "ФОП Лапочкін Петро Валентинович" тендерній документації (частина_1)
Вимога:
За тендерною документацією Учасник закупівлі повинен був надати: 1)стр.12 Розділ 5. «Оцінка тендерної пропозиції». п. 5.2 «Для підтвердження тендерної пропозиції іншим умовам тендерної документації учаснику необхідно надати»: 7. «Лист-згода на обробку персональних даних, особи (осіб), чиї персональні дані надаються.(додаток 1)» - Учасник «ФОП Лапочкін П.В.» у складі пропозиції не надав лист-згоду на обробку персональних даних особи Мальника Віктора Дмитровича, який має виконувати роботу водія відповідно до наданого трудового договору, чиї персональні данні було розкрито в повному обсязі, чим порушив діюче законодавство.(Вимога Замовника не виконана); 2)стр.12 Розділ 5. «Оцінка тендерної пропозиції». п. 5.2 «Для підтвердження тендерної пропозиції іншим умовам тендерної документації учаснику необхідно надати»: 13.»Інформацію в довільній формі про використання захисту довкілля.» - Учасник «ФОП Лапочкін П.В.» у складі пропозиції не надав підтвердження цього. Лише надана довідка з такою назвою у якій, зазначено «Я, як учасник закупівлі гарантую, що предмет закупівлі передбачає застосування заходів із захисту довкілля». Тому з цього документу неможливо зрозуміти які заходи застосовуються та чи застосовуються взагалі. Тим паче у тендерній документації зазначено характеристики предмету закупівлі, це є масло, масло виробляє виробник а не Учасник та чи застосовуються заходи із захисту довкілля на виробництві з документів наданих учасником " ФОП Лапочкін П.В." незрозуміло.(Вимога Замовника не виконана); 3) стр.21 Додаток 2. «Перелік документів необхідних для підтвердження відповідності учасників кваліфікаційним критеріям встановленим замовником відповідно до ст. 16 Закону». р.1 «1. Наявність обладнання та матеріально-технічної бази»: «рішення про державну реєстрацію потужностей Учасника для виду діяльності – транспортування, реалізація, зберігання відповідно до Наказу Мінагрополітики та продовольства від 10.02.2016 р. № 39» - Учасник «ФОП Лапочкін П.В.» у складі пропозиції надав рішення про внесення змін до державної реєстрацію потужностей на вид діяльності пов’язаної ї харчовими продуктами, які не потребують дотримання температурного режиму та можуть зберігатися при температурі вище 10 градусів С і залишатися придатними для споживання людиною, а саме: транспортування, зберігання, реалізації харчових продуктів; Роздрібна торгівля харчових продуктів; Інші види діяльності: зберігання транспортування та реалізація харчових продуктів. Виходячи з того що предметом закупівлі являється «Масло вершкове», яке потребує температурного режиму від 0 до -18 градусів, подане рішення не дає права реалізації, зберігання, транспортування предмету закупівлі.(Вимога Замовника не виконана);
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.