• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Новорічні дитячі подарунки (солодощі)

Завершена

921 150.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 4 606.00 UAH
Період оскарження: 24.10.2019 09:53 - 07.11.2019 00:00
Вимога
Вирішена

дискримінаційні вимоги

Номер: 3f7ef6e7ce80463286ca285a0636bd49
Ідентифікатор запиту: UA-2019-10-24-000473-b.c1
Назва: дискримінаційні вимоги
Вимога:
Відповідно до Розділ 3. Інструкція з підготовки тендерної пропозиції пункту 3.1. Зміст і спосіб подання тендерної пропозиції Тендерна пропозиція подається в електронному вигляді через електронну систему закупівель. Документ з тендерною пропозицією подається в електронному вигляді шляхом заповнення електронних форм з окремими полями, у яких зазначається інформація про ціну пропозиції та завантаженням файлів з: –лист у довільній формі про реєстрацію у Державному реєстрі потужностей операторів ринку Сумської обл. Просимо внести зміни у тендерну документацію, так як Замовник використовує дискримінаційний підхід, та обмежує участь у даній закупівлі постачальників із інших регіонів України, окрім Сумської області. Відповідно до Додатку 4 . На підтвердження якості та відповідності товару Учасники у складі тендерної пропозиції надає копії наступних документів: 3. Сертифікат на систему управління якістю (відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015) виробника новорічного подарунку. 4. Сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів (відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 22000:2005) виробника новорічного подарунку. Просимо внести зміни у тендерну документацію, так як Замовник використовує дискримінаційний підхід, та обмежує участь у даній закупівлі постачальників які не є виробниками новорічних подарунків. Також обмежують участь постачальників які здійснюють дистрибюцію продукції.
Пов'язані документи: Замовник
Вирішення: Управління освіти Шосткинської міської ради згідно з Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» має право вимагати у Учасника надати нові сертифікати НАССР (це визнаний спосіб, якій дає можливість впевнитись, що небезпечні фактори, які можуть вплинути на харчову безпечність на вашому підприємстві, постійно та належно контролюються) від виробника продуктів харчування (кондитерських виробів).
Статус вимоги: Задоволено