-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
Трансформатори (стабілізатор напруги) - джерело фінансування - міський - медична субвенція з державного бюджету
Завершена
35 700.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 178.50 UAH
мін. крок: 0.5% або 178.50 UAH
Період оскарження:
21.10.2019 13:49 - 25.10.2019 13:47
Вимога
Залишено без розгляду
Лист оскарження на тендерну пропозиції до закупівлі стабілізаторів Струм 2500Н в кількості 7 шт.
Номер:
300e41dd22614c77aae4f6ab8b008c13
Ідентифікатор запиту:
UA-2019-10-21-001842-b.b1
Назва:
Лист оскарження на тендерну пропозиції до закупівлі стабілізаторів Струм 2500Н в кількості 7 шт.
Вимога:
Лист – оскарження.
Я, ФОП Славута Михайло Петрович, код ЄДРОПУ 3073211916, оскаржую тендерну пропозицію від ФОП Говорунова Максима Дмитрійовича , в закупівлі стабілізаторів напруги Струм 2500Н – 7 шт., ідентифікатор закупівлі: UA-2019-10-21-001842-b
по причині:
запропонований товар ФОП Говоруновим М.Д. - стабілізатор напруги ДІА-Н СН 3000 м не відповідає технічним характеристикам предмета закупівлі, тобто є гіршими ніж, запропоновані ФОП Славутою Михайлом Петровичем.
• А, саме: точність стабілізації стабілізатора напруги СТРУМ 2500Н складає 2,5%, а ДІАН 3000 М – 4.5 – 6,6% Тобто, Струм видає вихідну напругу в діапазоні 220В +/- 5В, а ДІА-Н в діапазоні 220В +/- 13,2В. Така точність не відповідає технічним характеристикам і є шкідливою для ефективної роботи медичного обладнання.
• Діапазон вхідних напруг стабілізатора Струм 2500Н складає 100 – 280 В. Діапазон вхідних напруг ДІА-Н 3000 М складає: 120 – 285В.
• Безшумне охолодження в СТРУМ 2500 Н
• Кількість ступенів стабілізації у СТРУМ 2500 Н складає 12, у ДІА-Н 3000М 9 ступенів. За рахунок чого, точність і плавність спрацювання апарату СТРУМ є набагато кращою , ніж у ДІА-Н.
• Різниця в ціні між Струм 2500Н та ДІА-Н 3000М мінімальна, а технічна складова СТРУМа набагато краща!
Пов'язані документи:
Учасник
- Лист оскарження 001.jpg 05.11.2019 12:12
- Технічні умови 1 001.jpg 05.11.2019 12:12
- Технічні умови 2 001.jpg 05.11.2019 12:12
- Спеціфікація(Технічні, якісні та кількісні характеристики) (2).docx 05.11.2019 12:12
Дата подачі:
05.11.2019 12:12