-
Переговорна процедура
-
Мультилотова
-
КЕП
-
Без аукціону
м’ясо
Яловичина перша категорія, м’якоть з відповідних частин торгового відрубу (тазостегновий, поперековий, спинний, лопатковий, плечовий) першого сорту, не дозволено наявності подрібнених кісток, цілих тіл хребців, поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання; колір від світло-червоного до червоного, запах доброякісного м'яса, без стороннього запаху. Свинина перша категорія, м’якоть з відповідних частин торгового відрубу (лопаткова, спинна, поперекова з пашиною, грудинна, окіст) першого сорту, не дозволено наявності подрібнених кісток, цілих тіл хребців, поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівняні, не жирна. Колір від світло-рожевого до червоного, запах доброякісного м'яса, без стороннього запаху. Згідно ДСТУ 3143-2013. Тушки курей заморожені, без льодяної глазурі та снігу. Не ушкоджені, цілі. Консистенція розмородженого м’яса: м’язи щільні, пружні; якщо натиснути пальцем ямка, що утворилася, швидко вирівнюється колір м’язової тканини блідо-рожевий з рожевим відтінком, запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів .Печінка повинна бути великими шматками (обрізки не дозволяються), свіжа, необвітрена, чиста, без кров’яних згустків, зовнішніх кровеносних судин, лімфатичних вузлів, жовчного міхура з протоками, сторонніх тканин, залишків зв’язок, жиру, патологічних змін; від світло-коричневого до темно-коричневого кольору, мати специфічний, характерний для доброякісної печінки запах, без стороннього запаху; мати ніжну, м’яку консистенцію.