-
Відкриті торги
-
Однолотова
-
КЕП
Закупівля м'яса на 2019 рік
Яловичина свіжа чи охолоджена в напівтушах, чвертках 1 категорії; свинина свіжа чи охолоджена в напівтушах, чвертках 1 категорії; тушки курчат-бройлерів патрані заморожені, 1 категорії
Торги не відбулися
251 000.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 2 510.00 UAH
мін. крок: 1% або 2 510.00 UAH
Період оскарження:
29.01.2019 13:21 - 10.02.2019 00:00
Вимога
Є відповідь
Незгода з дизкваліфікацією
Номер:
f1a50e22d26641f29bf59d5b1db9989e
Ідентифікатор запиту:
UA-2019-01-29-001828-b.a1
Назва:
Незгода з дизкваліфікацією
Вимога:
Інформація відсутня в Довідкі є в наявності в копіях Договорів
Пов'язані документи:
Замовник
- Протокол № 13.PDF 19.02.2019 14:37
Дата подачі:
19.02.2019 12:55
Вирішення:
Переглянувши ще раз документи, надані учасником ФОП Білоцерківський А.І. у складі тендерної пропозиції виявлено наступне:
- Номер телефону Відділу освіти Сватівської районної адміністрації, який виступає замовником по договору № 135 від 25.05.2018 року, відсутній у договорі або інших документах наданих учасником у складі тендерної пропозиції;
- Згідно п.п. 1.1 п. 1 договору № 135 від 25.05.2018 року – Продавець зобов’язується передати у власність Покупцеві , а Покупець прийняти та оплатити предмет закупівлі ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо (Лот № 2 – м’ясо ВРХ, свинини, субпродукти) згідно специфікації. Специфікація до договору № 135 від 25.05.2018 року не надана у складі тендерної пропозиції учасника, тобто інформація про обсяг поставленої продукції згідно з договором відсутня;
- Згідно п.п. 1.1 п. 1 договору № 2 від 31.01.2018 року – «ПОСТАЧАЛЬНИК» зобов’язується поставити, а «ПОКУПЕЦЬ» прийняти та оплатити продукти харчування. Обсяг та ціна товару згідно доповнення – специфікації. Специфікація до договору № 2 від 31.01.2018 року не надана у складі тендерної пропозиції учасника, тобто інформація про обсяг поставленої продукції згідно з договором відсутня.
Тобто тендерна пропозиція ФОП Білоцерківський А.І. не відповідає вимогам тендерної документації, а саме абзацу 7 п.п. 5 п. ІІІ «Інструкція з підготовки тендерної пропозиції» Тендерної документації на закупівлю м’яса на 2019 рік, затвердженої рішенням тендерного комітету № 8 від 29.01.2019 р..
Статус вимоги:
Не задоволено