• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

тушки курей с/м , філе куряче с/м, печінка яловича с/м

Завершена

472 550.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 2 362.75 UAH
Період оскарження: 06.12.2018 15:44 - 18.12.2018 00:00
Вимога
Вирішена

технічні та якісні характеристики предмету закупівлі

Номер: 739bd0a362da4e01aa7e2e5d1135ee39
Ідентифікатор запиту: UA-2018-12-06-000760-a.a1
Назва: технічні та якісні характеристики предмету закупівлі
Вимога:
У додатку №6 до тендерної документації визначені технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі. У п. 4 Додатоку №6 зазначено, якість продукції повинна відповідати вимогам ДСТУ (ДСТУ 3143:200, ДСТУ 3143-2013), та/або ТУ У (ТУ У 15.1.31398117-00 2-2003,ТУ У 15.1-00419880-040-2003,ТУ У 15.1-00419880-040-2003. За частинами.), що має бути підтверджена посвідченнями та іншими документами відповідно до діючого законодавства, або технічних умов виробника та вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Встановлення у тенедерній документації вимоги щодо відповідності товару конкретним технічним умовам, тобто конкретного виробника є дистримінційною умовою по відношенню до інших учасників, які можуть запропонувати анлогічний товар іншого виробника. Тому на підставі вищевикладеного, просимо: виключити з умов тендерної документації конкретні ТУ виробників.
Пов'язані документи: Замовник
Вирішення: У п. 4 Додатоку №6 де було зазначено, якість продукції повинна відповідати вимогам ДСТУ (ДСТУ 3143:200, ДСТУ 3143-2013), та/або ТУ У (ТУ У 15.1.31398117-00 2-2003,ТУ У 15.1-00419880-040-2003,ТУ У 15.1-00419880-040-2003. За частинами.), що має бути підтверджена посвідченнями та іншими документами відповідно до діючого законодавства, або технічних умов виробника та вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», внесені зміни та данний пункт був викладений в новій редакції
Статус вимоги: Задоволено