-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Овочі, фрукти та горіхи
Завершена
447 043.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 4 470.43 UAH
мін. крок: 1% або 4 470.43 UAH
Період оскарження:
27.11.2018 12:12 - 10.12.2018 00:00
Вимога
Вирішена
ДК 021:2015 код 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Номер:
e220f69d6a1a4fe2973918e52787191d
Ідентифікатор запиту:
UA-2018-11-27-001168-c.c1
Назва:
ДК 021:2015 код 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Вимога:
Просимо надати відповідь: Пункт 12.1 1) яким компетентним органом видається акт державного контролю, що здійснюється з метою перевірки складських приміщень відповідності законодавству про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів Пункт 13.1 1) просимо надати зразок бланку, що підтверджує проходження відповідальною особою навчання з питань охорони праці? 2) яким уповноваженим органом видається данний документ? 3) де проходити навчання з питань охорони праці? 4) у ФОП не може бути наказів, як бути в цьому випадку? (завірені Учасником копії документів про виконання Законів та Нормативних актів України з охорони праці, а саме: копію/ї наказу/ів про призначення відповідальної/них особи/іб за стан охорони праці на підприємстві) Пункт 13.2. 1) у ФОП не може бути наказів, як бути в цьому випадку? ( завірені Учасником копії наказів про призначення осіб відповідальних за контроль та застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, під час виробництва та обігу харчових продуктів згідно вимог Закону України № 771/97 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») 2) просимо надати зразок бланку, що підтверджує, що Учасник забезпечив належну підготовку осіб та підвищення їх кваліфікації з питань безпечності харчових продуктів, включаючи вимоги стандарту ISO 22000:2018 «Системи менеджменту управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга», які є відповідальними за впровадження і поліпшення постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних чинників та контролю у критичних точках під час виробництва та обігу харчових продуктів. Пункт 15 1) просимо надати зразок сертифікату (сертифікатів) по стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT) системи менеджменту управління безпечністю харчових продуктів стосовно надання послуг щодо торгівлі продуктами харчування та напоями, у т.ч. транспортування та зберігання, створеної та впровадженої на основі концепції принципів НАССР, виданого (виданих) акредитованою Національним агентством з акредитації України установою (з наданням завірених Учасником копій документів, що підтверджують акредитацію цієї установи), які підтверджують, що Учасник розробив, впровадив та застосовує постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) згідно із вимогами діючого законодавства, та довідку у довільній формі, яка містить опис всіх обов`язкових процедур, які реалізують усі принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) згідно із вимогами діючого законодавства. 2) просимо надати зразок документів, щодо змісту обов`язкових процедур та реєстраційних записів Учасника, які підтверджують, що Учасник розробив, впровадив та застосовує постійно діючі процедури (по одному екземпляру стосовно кожної процедури), які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках згідно із статтями 21 та 22 Закону України № 771/97 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Пов'язані документи:
Замовник
- Відповідь на вимогу.PDF 04.12.2018 09:28
Дата подачі:
03.12.2018 15:03
Вирішення:
Розглянувши вимоги щодо закупівлі по ДК021:2015-15330000-0 Оброблені фрукти та овочі надаємо відповідь у вигляді скандокументу
Статус вимоги:
Задоволено