-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
ДК 021:2015 код 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Завершена
381 200.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 906.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 1 906.00 UAH
Період оскарження:
29.11.2018 09:32 - 10.12.2018 00:00
Вимога
Відхилено
Лист стосовно пункту 12.2.
Номер:
4f50c4e99ad0487ebd42f3e7ebfd0822
Ідентифікатор запиту:
UA-2018-11-29-000213-c.b2
Назва:
Лист стосовно пункту 12.2.
Вимога:
Доброго дня. Згідно умов ТД документації означена вимога щодо наявності в Учасника транспорту у кількісті не менш 2-х одиниць. Але законодавством України не передбачено наявності певної кількості авто для ведення господарської діяльності юридичними чи/або фізичними суб’єктами, тобто Замовник не має права втручатися у діяльність Учасників, та обмежувати їх коло вимогою щодо наявності певної кількості авто.
Виходячи з вищевикладеного, чи не буде заперечувати Замовник щодо наявності не 2-х та більше одиниць транспорту, а 1-ї одиниці?
Пов'язані документи:
Замовник
- 84.PDF 05.12.2018 15:43
Дата подачі:
03.12.2018 22:52
Вирішення:
Кількість транспорту для поставки продуктів харчування Учасником повинно бути не меньш 2-х одиниць
Статус вимоги:
Відхилено
Вимога
Відхилено
ДК 021:2015 код 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Номер:
15765a92bf1f400cba1c69d400d21441
Ідентифікатор запиту:
UA-2018-11-29-000213-c.c1
Назва:
ДК 021:2015 код 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі
Вимога:
Просимо надати відповідь:
Пункт 12.1
1) яким компетентним органом видається акт державного контролю, що здійснюється з метою перевірки складських приміщень відповідності законодавству про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів
Пункт 13.1
1) просимо надати зразок бланку, що підтверджує проходження відповідальною особою навчання з питань охорони праці?
2) яким уповноваженим органом видається данний документ?
3) де проходити навчання з питань охорони праці?
4) у ФОП не може бути наказів, як бути в цьому випадку? (завірені Учасником копії документів про виконання Законів та Нормативних актів України з охорони праці, а саме: копію/ї наказу/ів про призначення відповідальної/них особи/іб за стан охорони праці на підприємстві)
Пункт 13.2.
1) у ФОП не може бути наказів, як бути в цьому випадку? ( завірені Учасником копії наказів про призначення осіб відповідальних за контроль та застосування постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках, під час виробництва та обігу харчових продуктів згідно вимог Закону України № 771/97 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»)
2) просимо надати зразок бланку, що підтверджує, що Учасник забезпечив належну підготовку осіб та підвищення їх кваліфікації з питань безпечності харчових продуктів, включаючи вимоги стандарту ISO 22000:2018 «Системи менеджменту управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга», які є відповідальними за впровадження і поліпшення постійно діючих процедур, що базуються на принципах системи аналізу небезпечних чинників та контролю у критичних точках під час виробництва та обігу харчових продуктів.
Пункт 15
1) просимо надати зразок сертифікату (сертифікатів) по стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT) системи менеджменту управління безпечністю харчових продуктів стосовно надання послуг щодо торгівлі продуктами харчування та напоями, у т.ч. транспортування та зберігання, створеної та впровадженої на основі концепції принципів НАССР, виданого (виданих) акредитованою Національним агентством з акредитації України установою (з наданням завірених Учасником копій документів, що підтверджують акредитацію цієї установи), які підтверджують, що Учасник розробив, впровадив та застосовує постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) згідно із вимогами діючого законодавства, та довідку у довільній формі, яка містить опис всіх обов`язкових процедур, які реалізують усі принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) згідно із вимогами діючого законодавства.
2) просимо надати зразок документів, щодо змісту обов`язкових процедур та реєстраційних записів Учасника, які підтверджують, що Учасник розробив, впровадив та застосовує постійно діючі процедури (по одному екземпляру стосовно кожної процедури), які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках згідно із статтями 21 та 22 Закону України № 771/97 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Пов'язані документи:
Замовник
- 84.PDF 05.12.2018 15:38
Дата подачі:
03.12.2018 14:48
Вирішення:
вимогу не задовільнити, кількість транспорту у Учасника має буди не меншь 2-х одиниць
Статус вимоги:
Відхилено