-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Сирні продукти
Сир кисломолочний 9% - кг., сир твердийт 50% - кг.
Завершена
1 198 919.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 5 995.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 5 995.00 UAH
Період оскарження:
20.11.2018 18:44 - 03.12.2018 00:00
Вимога
Вирішена
Вимога
Номер:
7c3e402889e64ba1a409430ec44717ba
Ідентифікатор запиту:
UA-2018-11-20-003185-c.a1
Назва:
Вимога
Вимога:
Текст вимоги в доданих файлах
Пов'язані документи:
Учасник
- photo_2018-11-26_21-19-32.jpg 26.11.2018 22:05
- photo_2018-11-26_21-19-35.jpg 26.11.2018 22:05
- photo_2018-11-26_21-19-38.jpg 26.11.2018 22:05
Дата подачі:
26.11.2018 22:05
Вирішення:
На Вашу вимогу повідомляємо наступне:
1. Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради здійснює закупівлю для забезпечення харчовими продуктами 9 закладів, що знаходяться у Харківській області, Харківського району за адресами сел. Березівка, сел. Коротич, сел. Пісочин.
Вищезазначені харчові продукти – продукти, що потребують особливих умов зберігання товару, температурного режиму, отже харчові продукти будуть замовлятись невеликими партіями, відповідно до потреб закладів.
Замовник не зобов’язує одночасно здійснювати перевезення усіма транспортними засобами, однак, в порядку передбаченому ст.16 Закону України «Про публічні закупівлі» вимагає від учасників подання ними документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаційним критеріям, а саме: наявність обладнання та матеріально-технічної бази, що забезпечить безперебійне систематичне постачання харчових продуктів дрібними партіями до всіх закладів, відповідно до замовлень протягом 2019 року.
2. При визначенні умов Тендерної документації Відділ освіти, культури, молоді та спорту Пісочинської селищної ради керувався чинним законодавством. Впровадження системи НАССР регулюється Законом України «Про безпечність та якість харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997 р. та Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 року «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)».
3. До характеристик товару будуть внесені зміни.
4. Відповідно до ч.3 ст.17 Закону України «Про публічні закупівлі» спосіб документального підтвердження відсутності підстав, передбачених пунктами 2, 3, 5, 6 і 8 частини першої та частиною другою статті 17 Закону України «Про публічні закупівлі», визначається замовником. Відповідно до Додаток № 4 до ТД «Документи, що надає Переможець торгів» детально визначено спосіб документального підтвердження.
Статус вимоги:
Задоволено