-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
- 2
Послуги з організації харчування військовослужбовців (норма 5)
Торги не відбулися
2 475 000.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 12 375.00 UAH
мін. крок: 0.5% або 12 375.00 UAH
Період оскарження:
02.04.2025 16:35 - 07.04.2025 00:00
Скарга
Відхилено
КЕП
Скарга на неправомірну дискваліфікацію
Номер:
c6e8729d43d1482d8171bef4098ba642
Ідентифікатор запиту:
UA-2025-04-02-011882-a.c1
Назва:
Скарга на неправомірну дискваліфікацію
Скарга:
Пов'язані документи:
Учасник
- СКАРГА.docx.asice.zip 18.04.2025 13:52
- Тех. карти-2.PDF 18.04.2025 13:52
- Тех. карти-3.PDF 18.04.2025 13:52
- Тех. карти-1.PDF 18.04.2025 13:52
- Двотижневе меню.doc 18.04.2025 13:52
- sign.p7s 18.04.2025 13:53
- Рішення від 22.04.2025 №6316.pdf 22.04.2025 16:15
- Інформація про резолютивну частину рішення від 01.05.2025 №6978.pdf 02.05.2025 14:40
- Рішення від 01.05.2025 №6978.pdf 06.05.2025 12:51
- пояснення АМКУ на скаргу ТОВ Пантем УА.pdf 24.04.2025 13:54
- пояснення АМКУ на скаргу товариства з обмеженою відповідальністю ПОНТЕМ.УА.docx 24.04.2025 13:54
- додаток 1 документи учасника.docx 24.04.2025 13:56
- додаток 2 техн.характер..docx 24.04.2025 13:57
- Про норми харчування військовослужбовців Збройних Сил, інш… - Постанова № 426 від 29.03.2002 - d99073-20250225.docx 24.04.2025 13:57
- Про затвердження Порядку забезпечення покращеного харчуван… - Постанова № 955 від 13.08.2024 - d537952-20250320.docx 24.04.2025 13:59
- Деякі питання забезпечення покращеного харчування військов… - Постанова № 1299 від 15.11.2024 - d540200-20250320.docx 24.04.2025 14:00
Дата прийняття скарги до розгляду:
18.04.2025 15:31
Дата розгляду скарги:
01.05.2025 10:00
Місце розгляду скарги:
Антимонопольний комітет України
Дата прийняття рішення про прийняття скарги до розгляду:
22.04.2025 16:16
Дата прийняття рішення про відхилення скарги:
06.05.2025 12:52
Пункт скарги
Порядковий номер пункту скарги:
1
Номер:
12d218da5bc44c53aa66f7e7d4d87c65
Заголовок пункту скарги:
І. Технологічні картки
Тип пов'язаного елемента:
Скарга на кваліфікацію
Тип порушення:
Порушення, пов'язані з вимогами законодавства
Ідентифікатор класифікації:
Технічна специфікація предмета закупівлі
Тип порушення:
Технічна специфікація предмета закупівлі
Опис суті пункту скарги:
«…Замовник встановив вимоги до предмета закупівлі у Додатку 2 положеннях тендерної документації, зокрема, у двотижневому зразковому меню. Інформація та/або документи, які учасник подав у складі тендерної пропозиції, не відповідають вимогам Додатку 2 до тендерної документації, а саме: щоденна кількість продуктів по технологічним картам не відповідають нормі 5 лікувальній, згідно Постанови КМУ № 955 від 13.08.2024 року…»
Відповідно до п. 4 «Інші вимоги» Додатку № до тендерної документації «Перелік документів та/або інформації, які подаються учасником процедури закупівлі у складі тендерної документації», учасники повинні надати:
- «Один варіант двотижневого меню з 4-х разовим харчуванням, із зазначенням ваги кожної страви (у грамах або кілограмах).;
- Технологічні карти на кожну страву із запропонованого меню, які (технологічні карти) повинні містити інформацію щодо найменування сировини, яка входить до страви, технологічні вимоги до якості сировини, фізико-хімічні показники (білки, жири, вуглеводи), виходу страви (у грамах або кілограмах), енергетичної цінності (ккал), інформацію щодо наявності харчових продуктів з алергенами у страві, технологію приготування, характеристики готової страви або виробу, а саме зовнішній вигляд, колір, смак та запах, інформацію про особу, яка склала технологічну карту: ПІП, посада, підпис. Технологічні картки подаються з обов’язковим підписом особи, що склала технологічну карту та підписом особи, що затвердила технологічну карту...»
ТОВ «Понтем.уа» на виконання вимог даного пункту було надано у складі тендерної пропозиції двотижневе меню з 4-х разовим харчуванням, що представлене замовником в Додатку № 2 до тендерної документації та Технологічні картки на кожну страву з меню, з зазначенням технологічних вимог до якості сировини, фізико-хімічні показники (білки, жири, вуглеводи), виходу страви (у грамах або кілограмах), енергетичної цінності (ккал), інформацію щодо наявності харчових продуктів з алергенами у страві, технологію приготування, характеристики готової страви або виробу, а саме зовнішній вигляд, колір, смак та запах, інформацію про особу, яка склала технологічну карту: ПІП, посада, підпис.
Тому вважаємо, що ТОВ «Понтем.уа» повністю виконало вимогу Замовника, встановлену в тендерній документації щодо надання технологічних карток та причини для відхилення нашої тендерної пропозиції – відсутні.
Відповідно до п. 4 «Інші вимоги» Додатку № до тендерної документації «Перелік документів та/або інформації, які подаються учасником процедури закупівлі у складі тендерної документації», учасники повинні надати:
- «Один варіант двотижневого меню з 4-х разовим харчуванням, із зазначенням ваги кожної страви (у грамах або кілограмах).;
- Технологічні карти на кожну страву із запропонованого меню, які (технологічні карти) повинні містити інформацію щодо найменування сировини, яка входить до страви, технологічні вимоги до якості сировини, фізико-хімічні показники (білки, жири, вуглеводи), виходу страви (у грамах або кілограмах), енергетичної цінності (ккал), інформацію щодо наявності харчових продуктів з алергенами у страві, технологію приготування, характеристики готової страви або виробу, а саме зовнішній вигляд, колір, смак та запах, інформацію про особу, яка склала технологічну карту: ПІП, посада, підпис. Технологічні картки подаються з обов’язковим підписом особи, що склала технологічну карту та підписом особи, що затвердила технологічну карту...»
ТОВ «Понтем.уа» на виконання вимог даного пункту було надано у складі тендерної пропозиції двотижневе меню з 4-х разовим харчуванням, що представлене замовником в Додатку № 2 до тендерної документації та Технологічні картки на кожну страву з меню, з зазначенням технологічних вимог до якості сировини, фізико-хімічні показники (білки, жири, вуглеводи), виходу страви (у грамах або кілограмах), енергетичної цінності (ккал), інформацію щодо наявності харчових продуктів з алергенами у страві, технологію приготування, характеристики готової страви або виробу, а саме зовнішній вигляд, колір, смак та запах, інформацію про особу, яка склала технологічну карту: ПІП, посада, підпис.
Тому вважаємо, що ТОВ «Понтем.уа» повністю виконало вимогу Замовника, встановлену в тендерній документації щодо надання технологічних карток та причини для відхилення нашої тендерної пропозиції – відсутні.
×
-
Назва доказу:
Тех. карти-3
-
Повʼязаний документ:
Тех. карти-3.PDF
-
-
Назва доказу:
Тех. карти-2
-
Повʼязаний документ:
Тех. карти-2.PDF
-
-
Назва доказу:
Тех. карти-1
-
Повʼязаний документ:
Тех. карти-1.PDF
-
-
Назва доказу:
Двотижневе меню
-
Повʼязаний документ:
Двотижневе меню.doc
Вимоги:
Зобов’язати замовника скасувати рішення про відхилення тендерної пропозиції скаржника
×
-
Зобов’язати Замовника скасувати його рішення, що оформлене Протоколом 149 від 14.04.2025 р. про відхилення тендерної пропозиції ТОВ «Понтем.уа».