Послуги з організації одноразового гарячого харчування учнів початкових класів та учнів пільгових категорій у закладах загальної середньої освіти на квітень-травень 2025рік (аутсорсинг)
Учасники подають розроблене та затверджене у встановленому порядку в Держпродспоживслужбі (її територіальних відділеннях) та погоджене Замовником (шляхом підписання на титульній сторінці) примірне чотири тижневе сезонне меню (на відповідний сезон весна 2025 року), яке повинно відповідати постанові Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305, скориговане по наступним віковим категоріям учнів: від 6 до 11 років, від 11 до 14 років, від 14 до 18 років. Примірне чотиритижневе меню розраховано для одноразового гарячого харчування, як орієнтовне меню для складання щоденних меню, в залежності від вартості харчування, типу харчування (одноразове гаряче харчування (сніданок) учнів початкових класів та учнів пільгових категорій) і отриманих підприємством продуктів від постачальників з урахуванням сезонності, ціни, економічної ситуації. Примірне чотиритижневе меню повинно розроблятися виключно за технологічними картами, затвердженими ДУ "Інститут громадського здоров'я ім. ОМ Марзєєва НАМН України" з посиланням на Збірник рецептів № технологічної карти в наданому меню Учасника.
Завершена
742 447.92UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 3 712.24 UAH
Період оскарження:18.03.2025 16:12 - 23.03.2025 00:00
Вимога
Є відповідь
Вимога
Номер:c3bffe61c7704341a39be3bc165c94a4
Пов'язана кваліфікація:ТОВ "РАМЕДАС УКРАЇНА", UA-EDR 41602890
Ідентифікатор запиту:UA-2025-03-18-012348-a.c1
Назва:Вимога
Вимога:
Відповідно до вимоги зазначеної в Додатку №2 до тендерної документації вказано, що: “В складі пропозиції на підтвердження відповідності встановленим технічним, якісним та кількісним характеристикам учасники подають розроблене та затверджене у встановленому порядку в Держпродспоживслужбі (її територіальних відділеннях) та погоджене Замовником (шляхом підписання на титульній сторінці) примірне чотири тижневе сезонне меню (на відповідний сезон весна 2025 року), яке повинно відповідати постанові Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305, скориговане по наступним віковим категоріям учнів: від 6 до 11 років, від 11 до 14 років, від 14 до 18 років. Примірне чотиритижневе меню розраховано для одноразового гарячого харчування, як орієнтовне меню для складання щоденних меню, в залежності від вартості харчування, типу харчування (одноразове гаряче харчування (сніданок) учнів початкових класів та учнів пільгових категорій) і отриманих підприємством продуктів від постачальників з урахуванням сезонності, ціни, економічної ситуації. Примірне чотиритижневе меню повинно розроблятися виключно за технологічними картами, затвердженими ДУ "Інститут громадського здоров'я ім. ОМ Марзєєва НАМН України" з посиланням на Збірник рецептів № технологічної карти в наданому меню Учасника”.
В складі пропозиції учасника ТОВ "РАМЕДАС УКРАЇНА", якого визнано переможцем, було надано файл “5. Примірне чотиритижневе меню на весняний період 2025 року погоджене Замовником” з Примірним чотиритижневим сезонним меню, яке в свою чергу НЕ ВІДПОВІДАЄ ВИМОГАМ ТЕНДЕРНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ, так як дане меню розроблено не за технологічними картами, затвердженими ДУ "Інститут громадського здоров'я ім. О.М. Марзєєва НАМН України" без посиланням на Збірник рецептів № технологічної карти, тим самим учасник ТОВ "РАМЕДАС УКРАЇНА" не виконав вимогу Додатку №2 до тендерної документації.
Враховуючи вищевказане, вимагаємо скасувати рішення про визначення переможцем учасника ТОВ "РАМЕДАС УКРАЇНА". У разі ігнорування даної вимоги ми будемо вимушені звернутися зі скаргою до Антимонопольний комітет України.
Вирішення:Учасник (Переможець) подав розроблене та затверджене у встановленому порядку в Держпродспоживслужбі (її територіальних відділеннях) та погоджене Замовником (шляхом підписання на титульній сторінці) примірне чотири тижневе сезонне меню (на відповідний сезон весна 2025 року), яке повинно відповідати постанові Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305, скориговане по наступним віковим категоріям учнів: від 6 до 11 років, від 11 до 14 років, від 14 до 18 років. Примірне чотиритижневе меню розраховано для одноразового гарячого харчування, як орієнтовне меню для складання щоденних меню, в залежності від вартості харчування, типу харчування (одноразове гаряче харчування (сніданок) учнів початкових класів та учнів пільгових категорій) і отриманих підприємством продуктів від постачальників з урахуванням сезонності, ціни, економічної ситуації. Примірне чотиритижневе меню повинно розроблятися виключно за технологічними картами, затвердженими ДУ "Інститут громадського здоров'я ім. ОМ Марзєєва НАМН України" з посиланням на Збірник рецептів № технологічної карти в наданому меню Учасника. Посилання на Збірник рецептів № технологічної карти в колонці номер 2 доданого меню до Тендерної прпозиції.