• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

М’ясо птиці, печінка яловича, код 15110000-2 - М’ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Для збалансованого харчування пацієнтів стаціонарного відділення, Замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника. Тому для дотримання принципів Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII (зі змінами), з урахуванням Постанови від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», замовником було прийнято рішення провести закупівлю саме даного товару. Ідентифікатор закупівлі № UA-2024-01-31-001328-a Джерело фінансування: Власні кошти від господарської діяльності (кошти НСЗУ). Очікувана вартість предмета закупівлі: 140 000,00 грн, з ПДВ. Очікувана вартість предмета закупівлі розрахована на підставі проведеного моніторингу отриманих комерційних пропозицій. Місце поставки (передачі) Товару: Поставка товару здійснюється за адресою: 40004, м. Суми, вул. Металургів,38 (харчоблок) згідно заявки Покупця, в робочі дні до 12:00 год. Строк поставки товару Протягом 2024 року до 31.12.2024 року (включно) згідно поданих заявок з урахуванням необхідності ритмічного та безперебійного постачання товарів, але не рідше ніж 2 рази на місяць. Оплата за договором здійснюється Покупцем в національній валюті - гривнях на розрахунковий рахунок Продавця за фактично поставлений товар згідно рахунка та видаткової накладної протягом 20 (двадцяти) календарних днів з дати одержання товару.

Завершена

140 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 700.00 UAH
Період оскарження: 31.01.2024 09:42 - 05.02.2024 00:00
Нічого не знайдено.