• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

М'ясо свинини, м'ясо куряче (філе), стегно куряче.

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі наведено в ч.6 р. ІІІ тендерної документації. Розмір мінімального кроку пониження ціни під час електронного аукціону складає – 0,5% відсотка від очікуваної вартості закупівлі. Оцінка тендерних пропозицій здійснюється на основі критерію «Ціна». Питома вага — 100 %. Тендерна пропозиція, ціна якої є вищою, ніж очікувана вартість предмета закупівлі, не приймається до розгляду.

Завершена

336 500.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 682.50 UAH
Період оскарження: 12.01.2024 13:59 - 19.01.2024 00:00
Нічого не знайдено.