• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

Свинина обрізна охолоджена; Курятина (філе) охолоджене; Яловичина блочна 1 сорту охолоджена; Стегно куряче охолоджене; Гомілка куряча

ДК 021:2015 код 15110000-2 М’ясо (Свинина обрізна охолоджена; Курятина (філе) охолоджене; Яловичина блочна 1 сорту охолоджена; Стегно куряче охолоджене; Гомілка куряча) ДК 021:2015 код 15113000-3 Свинина (Свинина обрізна охолоджена) ДК 021:2015 код 15112000-6 М’ясо свійської птиці (Курятина (філе) охолоджене) ДК 021:2015 код 15111000-9 М’ясо великої рогатої худоби родини бикових (Яловичина блочна 1 сорту охолоджена) ДК 021:2015 код 15112000-6 М’ясо свійської птиці (Стегно куряче охолоджене). ДК 021:2015 код 15112000-6 М’ясо свійської птиці (Гомілка куряча).

Торги відмінено

797 500.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 3 987.50 UAH
Період оскарження: 28.12.2023 10:11 - 06.01.2024 00:00
Вимога
Відхилено

Просимо внести зміни в Додаток №1

Номер: 6c945acc82704b0b9d5fb064d5ebb348
Ідентифікатор запиту: UA-2023-12-28-001513-a.c2
Назва: Просимо внести зміни в Додаток №1
Вимога:
Просимо вилучити з Додатку №1 до тендерної документації пункти 12-19 оскільки такі вимоги не стосуються предмету закупівлі.
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: Номер вимоги: UA-2023-12-28-001513-a.a1 - Шановний Учаснику як вимога за Додатком 1, п.10 може бути дискримінаційною, якщо вимагається надання відповідного сертифікату, виданого на ім’я учасника або виробника або постачальника учасника. Дана вимога не обмежує коло учасників як та яку Ви нам пропонуєте прописати «виданого лише на ім’я Виробника». Номер вимоги: UA-2023-12-28-001513-a.c2 - Шановний Учаснику вимоги за Додатком 1 п.12-19 застосовуються безпосередньо до тари, тієї в якій планується поставка товару для організації харчування у нашому закладі. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють його псування. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з продуктами харчування. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість продуктів харчування під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності товару при дотриманні визначених режимів. При перепакуванні товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Тара та матеріали, які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.
Статус вимоги: Відхилено
Вимога
Відхилено

Просимо внести зміни в Додаток №1

Номер: 92f00d8dc1f74c489c8dc89e61329c63
Ідентифікатор запиту: UA-2023-12-28-001513-a.a1
Назва: Просимо внести зміни в Додаток №1
Вимога:
Для усунення дискримінаційних вимог просимо внести зміни в п. 10 Додатку №1 та викласти його в наступній редакції: Документ, що підтверджує застосування Виробником вимог Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга, виданого на ім’я Виробника (Сертифікат ДСТУ ISO 22000-2018 або систем що його замінили).
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: Шановний Учаснику вимоги за Додатком 1 п.12-19 застосовуються безпосередньо до тари, тієї в якій планується поставка товару для організації харчування у нашому закладі. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють його псування. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з продуктами харчування. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість продуктів харчування під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності товару при дотриманні визначених режимів. При перепакуванні товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Тара та матеріали, які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.
Статус вимоги: Відхилено