• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

Сир кисломолочний та сир твердий

Торги не відбулися

772 200.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 3 861.00 UAH
Період оскарження: 15.12.2023 17:13 - 20.12.2023 00:00
Вимога
Без відповіді

Дискримінаційні технічні вимоги стосовно сиру кисломолочного

Номер: 46d4b1da1b4d4b0aa233af57765fb76d
Ідентифікатор запиту: UA-2023-12-15-019670-a.b1
Назва: Дискримінаційні технічні вимоги стосовно сиру кисломолочного
Вимога:
Шановний Замовник, просимо внести зміни в тендерну документацію в частині технічних вимог до сиру кисломолочного. Ви вимагаєте, щоб сир кисломолочний був виключно 9% жирності, з терміном зберігання 14 діб та відповідав вимогам ДСТУ. Хочемо зазначити що єдине ДСТУ для сиру кисомолочного це ДСТУ 4554:2006, яким у свою чергу передбачено, що сир кисломолочний може бути з % жирності від 2 до 18, проте враховуючи п.45 "ПОРЯДОКУ організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку" затвердженого Постановою КМУ від 24 березня 2021 р. - "...Молоко та кефір повинні бути з масовою часткою жиру від 2,5 до 3,2 відсотка, йогурт - від 1,5 до 2,5 відсотка, сир кисломолочний - не менше 5 відсотків, сметана - не менше 15 відсотків." Просимо викласти вимоги щодо прийнятного % жирності у вигляді "не менше 5%" Відповідно до п. 10.2.3. ДСТУ 4554:2006 термін зберігання сиру кисломолочного, для вказаного вами типу пакування "еколін" становить не більше ніж 7 діб. Просимо викласти вимоги щодо терміну зберігання сиру кисломолочного у вигляді "не більше ніж 7 діб" В разі незадоволення нашої Вимоги, ми будемо виушені звернутись в Антимонопольний комітет України, адже ваші технічні вимоги звужують коло потенційних учасників процедури закупівлі, в тому числі і нас.
Пов'язані документи: Учасник