• Відкриті торги
  • Мультилотова
  • КЕП

М'ясо яловиче, тушки курей, печінка куряча

Завершена

680 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.2% або 1 488.00 UAH
Період оскарження: 22.02.2018 23:34 - 08.03.2018 00:00
Вимога
Є відповідь

ВИМОГА лот 2

Номер: e8bc920316b7427283e44b374c986cec
Ідентифікатор запиту: UA-2018-02-22-002591-c.a1
Назва: ВИМОГА лот 2
Вимога:
Тендерному комітету відділу освіти Новороздільської міської ради фізичної особи-підприємця Путас Мар’яни Мирославівни Львівська область м.Новий Розділ пр.Шевченка 40Б/21 Вимога Відповідно до інформації розміщеної в системі електронних закупівель ProZorro Замовником, відділом освіти Новороздільської міської ради, було оголошено 2018-02-22 о 23:34:42 відкриті торги на закупівлю за № UA-2018-02-22-002591-c «Код згідно ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо (М'ясо яловиче, тушки курей, печінка куряча)» Лот1- М'ясо яловиче, Лот 2 - Тушки курей, печінка куряча , Відповідно до протоколу розкриття закупівлі лот № 2- тушки курей,печінка куряча ,взяли участь чотири учасники: 1.Фізична особа-підприємець Калашник Олеся Миронівна. 2. Фізична особа-підприємець Поронюк Богдан Юрійович 3. Фізична особа-підприємець «Часовських Юрій Вікторович» 4. Фізична особа-підприємець Путас Мар’яна Мирославівна За результатами розгляду тендерних пропозицій,Замовник визнав переможцем фізичну особу-підприємця Поронюк Богдан Юрійович. Вивчивши тендерну пропозицію Учасника ,фізична особа-підприємець Поронюк Богдан Юрійович , ми прийшли до висновку ,що тендерна пропозиція зазначеного вище підприємця підлягає відхиленню ,а рішення щодо визнання його переможцем скасоване з огляду на нижче викладені факти. В Додатку 4 «ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ» зазначеної вище тендерної документації , що стосується лоту №2 в колонці - «Найменування та опис характеристик товарів, що вимагаються замовником» зазначено «тушки курей заморожені» та «печінка куряча заморожена» ,також крім цього вимагається, що : «Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, а саме: ….. 2. Сертифікат відповідності / чи якісне посвідчення / чи висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи / чи декларація виробника / чи інший документ згідно законодавства, який підтверджує безпеку та якість харчових продуктів (скановані оригінал або копія; має бути дійсний на момент розкриття». Учасник , фізична особа - підприємець Поронюк Богдан Юрійович у своїй тендерній пропозиції задовольнив вимогу Замовника зазначивши ,що може постачати «тушки курей заморожені» та «печінка куряча заморожена» ,однак подав документи які підтверджують відповідність тендерної пропозиції технічним та якісним вимогам Замовника ( експертний висновок № 101 від 05.03.2018р та створену на його основі декларацію виробника № ПT 000023236 від 09.03.2018р. ) на тушки курей охолоджені та печінку курячу охолоджену. Окрім цього в декларації виробника № ПT 000023236 від 09.03.2018р. зазначено, що печінка куряча виготовлена 08.03.2018р. а термін зберігання 96 год., відповідно до тендерної документації документ який посвідчує якість печінки курячої повинен бути дійсним на момент розкриття, тобто на 13.03.2018р. але в дійсності термін зберігання печінки курячої охолодженої на підставі поданих документів закінчився 12.03.2018р. Отже на момент розкриття 13.03.2018 документ який засвідчує якість печінки курячої відсутній. З огляду на вище на ведене Учасник, фізична особа - підприємець Поронюк Богдан Юрійович, порушив вимогу тендерної документації не надавши належні документи які б засвідчували технічні та якісні характеристики заявлених ним в тендерній пропозиції предметів закупівлі - «тушки курей заморожені» та «печінка куряча заморожена» Беручи до уваги даний факт – вимагаю на підставі п.4,ч.1,ст..30 Закону України «Про публічні закупівлі» тендерну пропозицію в закупівлі за № UA-2018-02-22-002591-c «Код згідно ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо (М'ясо яловиче, тушки курей, печінка куряча)» по лоту №2 Учасника - фізична особа - підприємець Поронюк Богдан Юрійович відхилити як таку ,що не відповідає умовам тендерної документації ,а рішення щодо визнання його переможцем в зазначеній вище закупівлі лот №2-тушки курей печінка куряча, скасувати. 25.03.2018р. Фізична особа-підприємець Путас Мар’яна Мирославівна
Пов'язані документи: Учасник
Вирішення: У відповідь на Вашу вимогу UA-2018-02-22-002591-c.a1, щодо закупівлі ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо (М'ясо яловиче, тушки курей, печінка куряча)», повідомляємо наступне: П.2 Додатку 4 «Технічна специфікація» тендерної документації передбачено, що Учасники повинні надати у складі пропозиції сертифікат відповідності / чи якісне посвідчення / чи висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи / чи декларація виробника / чи інший документ згідно законодавства, який підтверджує безпеку та якість харчових продуктів (скановані оригінал або копія; має бути дійсний на момент розкриття, ЯКЩО ДЛЯ ПОДАНОГО ДОКУМЕНТА ВСТАНОВЛЮЄТЬСЯ СТРОК ДІЙСНОСТІ). Звертаємо Вашу увагу, що учасником ФОП Поронюк Богдан Юрійович подано у складі пропозиції копію експертного висновку та декларацію виробника, у якій зазначено СТРОК ЗБЕРІГАННЯ м’яса. Проте, у декларації виробника та експертному висновку на м'ясо НЕ ВСТАНОВЛЮЄТЬСЯ ТРОК ДІЙСНОСТІ відповідних документів. Крім цього, Учасником ФОП Поронюк Богдан Юрійович подано у складі пропозиції підписаний проект договору, що засвідчує згоду з істотними умовами договору, відповідно до п.5.5 якого, кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Враховуючи вищезазначене, пропозиція Учасника ФОП Поронюк Богдан Юрійович відповідає вимогам тендерної документації та підстави для дискваліфікації пропозиції Учасника відсутні.
Статус вимоги: Не задоволено