• Відкриті торги з особливостями
  • Мультилотова
  • КЕП

Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” – 15110000-2 – М’ясо (ЛОТ 1 - Яловичина - ДК 021-2015 (CPV) 15111100-0, ЛОТ 2 – Свинина - ДК 021-2015 (CPV) 15113000-3, ЛОТ 3 - Тушки курей - ДК 021-2015 (CPV) 15112130-6, філе куряче - ДК 021-2015 (CPV) 15112130-6)

Тендерну документацію розроблено відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» та Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабміну від 12.10.2022 № 1178

Завершена

986 835.60 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.1% або 679.00 UAH
Період оскарження: 16.02.2023 16:57 - 21.02.2023 00:00
Нічого не знайдено.