• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

хліб цільнозерновий та пшеничний з борошна вищого гатунку

Торги не відбулися

1 081 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 5 405.00 UAH
Період оскарження: 04.02.2023 22:30 - 09.02.2023 00:00
Вимога
Є відповідь

Технічні вимоги

Номер: 5fa716c1ac5a4e609f26cc52453fb9bc
Ідентифікатор запиту: UA-2023-02-04-000887-a.c1
Назва: Технічні вимоги
Вимога:
Відповідно до технічних вимог замовника: Хліб пшеничний із борошна пшеничного вищого ґатунку, відповідає вимогам ДСТУ або ТУ. Поверхня хліба: гладка без забруднень, дозволені невеликі тріщини та підпливи, а також не крихкий. Не допускається відшарування верхньої скоринки від м’якушки. Колір від світло-жовтого до темно жовтого, без підгорілості і блідності; У виробах не допускаються сторонні включення, хруст від мінеральних домішок, ознаки хвороби та плісняви. Стан м’якушки – пропечена, еластична, не волога на дотик, з розвинутою пористістю, після легкого надавлювання пальцями м’якушка повинна приймати початкову форму; хліб повинен бути без стороннього присмаку та запаху. Якість хліба повинна відповідати вимогам ДСТУ (ГОСТ, ТУ), Санітарним правилам ТОВ "Агробізнес" надає на торги продукцію, яка повністю відповідає даним вимогам, поскільки в документації чітко не вказано чи продукція має бути порізана чи не різана, відповідно наявна повна відповідність технічним вимогам. В разі не перегляду Вашого рішення будемо змушені звернутись до органу оскарження
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Вирішення: Шановний учаснику. В технічній Специфікації Замовника у вимогах до хліба надано опис хліба цілого, нерізаного: «Хліб пшеничний із борошна пшеничного вищого ґатунку, відповідає вимогам ДСТУ або ТУ. Поверхня хліба: гладка без забруднень, дозволені невеликі тріщини та підпливи, а також не крихкий. Не допускається відшарування верхньої скоринки від м’якушки. Колір від світло-жовтого до темно жовтого, без підгорілості і блідності; У виробах не допускаються сторонні включення, хруст від мінеральних домішок, ознаки хвороби та плісняви. Стан м’якушки – пропечена, еластична, не волога на дотик, з розвинутою пористістю, після легкого надавлювання пальцями м’якушка повинна приймати початкову форму; хліб повинен бути без стороннього присмаку та запаху. Якість хліба повинна відповідати вимогам ДСТУ (ГОСТ, ТУ), Санітарним правилам». Оскільки хліб призначено для харчування дітей рівними порціями, Замовник самостійно нарізає хліб. У випадку незгоди з рішенням Замовника Ви маєте право на його оскарження у встановленому порядку.
Статус вимоги: Не задоволено