-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
Послуги з організації харчування
Завершена
383 975.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 919.87 UAH
мін. крок: 0.5% або 1 919.87 UAH
Період оскарження:
20.01.2023 11:23 - 27.01.2023 00:00
Вимога
Є відповідь
Надання пояснень.
Номер:
cfab9906a16c4baea278fe0377ee2854
Ідентифікатор запиту:
UA-2023-01-20-004947-a.a1
Назва:
Надання пояснень.
Вимога:
Згідно п. 14 ст. 14 ЗУ "Про публічні закупівлі" Учасник, пропозиція якого відхилена, може звернутися до замовника з вимогою надати додаткову аргументацію щодо причин невідповідності його пропозиції умовам, визначеним в оголошенні про проведення закупівлі, та вимогам до предмета закупівлі. Не пізніше ніж через три робочих дні з дня надходження такого звернення через електронну систему закупівель замовник зобов’язаний надати йому відповідь. Таким чином, вимагаємо надати причини невідповідності нашої тендерної пропозиції вимогам ТД, оскільки на майданчику відсутній протокол про відхилення нашої тендерної пропозиції!
Пов'язані документи:
Замовник
- П46.pdf 20.02.2023 13:02
Дата подачі:
19.02.2023 21:30
Вирішення:
1. Харчування учнів повинно повністю відповідати фізіологічній потребі дитячого організму у поживних речовинах та енергії відповідно до віково-статевих особливостей, а також вимогам санітарного законодавства та нормам харчування, встановленим постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305.
2. Учасник розраховує ціну послуги відповідно до примірного чотиритижневого сезонного меню для різних вікових груп, що також враховують особливі дієтичні потреби здобувачів освіти/дітей (у разі їх наявності), потребу у лікувальному харчуванні (у разі прийняття відповідного рішення засновником закладу) та сезонність (осінь, зима, весна, літо). Послуги з організації харчування. (Послуги з організації харчування учнів пільгових категорій), а також приготування їжі будуть здійснюватися виключно в приміщеннях їдалень та харчоблоків навчального закладу. Кількість учнів може змінюватися відповідно до фактичного відвідування. Чотиритижневе сезонне меню комплексних обідів для одноразового харчування учнів згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» (в меню виконавця обов’язково повинно входити гаряче харчування з першими стравами ). Виконавець повинен знаходитися на території ,що дозволяє надавати послуги своєчасно та у відповідному стані, мати генератор для приготування їжі на випадок відключення електроенергії, а також реєстрацію потужностей на харчоблок.
3. Згідно п.7 Технічного завдання в документах підприємство ТОВ "ПОНТЕМ.УА" надало меню для 1-4 класів і 5-11 класів, в якому є перші страви, але складено згідно постанови, яка втратила чинність (№1591 від 22.11.2004р.), та погоджено Головним управлінням Держпродспоживслужби - 2020р. Перспективне меню 4 тижневе сезонне складено для сніданків, а не для гарячих комплексних обідів(без першої страви), та погоджено Головним управлінням Держпродспоживслужби - 2021р., а повинно бути -2023роком.
Статус вимоги:
Відхилено