• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Овочі

• Морква – 300 кг. • Цибуля ріпчаста – 120 кг. • Буряк – 300 кг. • Капуста – 300 кг. 1 Капуста білокачанна кг 300 Якість: Згідно з ДСТУ 7037:2009 Стиглість: Середньостигла Зовнішній вигляд: Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками Щільність головки: Щільні або менш щільні, але не розпушені Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків 2 Морква кг 300 Оцінка якості: Згідно з ДСТУ 7035:2009 Зовнішнй вигляд коренеплодів: Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів'ялі, не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, з довжиною бадилля не більше 2 см або без бадилля, але без ознак загнивання Запах і смак: Властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку 3 Цибуля ріпчаста кг 120 Якість: Згідно з ДСТУ 3234-95 Зовнішній вигляд: Відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, за формою і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 2 до 5 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами; без механічних пошкоджень. Смак і запах: Властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку Внутрішня будова: М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Допустимі коренеплоди з вузькими рожевими кільцями не більше ніж 10 %, для промислового переробляння — не більше ніж 3 % відносно маси 4 Буряк кг 300 Якість: Згідно з ДСТУ 7033:2009 Зовнішній вигляд: Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з коренеплодом Стиглість: Середня Смак і запах: Властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку Внутрішня будова: М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Допустимі коренеплоди з вузькими рожевими кільцями не більше ніж 10 %, для промислового переробляння — не більше ніж 3 % відносно маси

Завершена

7 255.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 36.28 UAH
Період оскарження: 17.01.2018 09:58 - 18.01.2018 18:00
Нічого не знайдено.