-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" - 15110000-2 М’ясо (15113000-3 м’ясо свинина без кістки (охолоджене), 15112130-6 стегно куряче (охолоджене), філе куряче (охолоджене), печінка куряча (охолоджена)).
Згідно умов цієї процедури закупівлі тендерною документацією вважається сукупність інформації у вигляді заповнених електронних полів в розділі "Тендерна документація" та прикріпленого текстових документів з файлів, що містить тендерну документацію з додатками, яка містить всю іншу інформацію, передбачену згідно ст. 22 Закону та Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування». З урахуванням обсягу видатків замовника до розгляду не приймається тендерна пропозиція, ціна якої є вищою ніж очікувана вартість предмета закупівлі, визначена замовником в оголошенні про проведення цих відкритих торгів. Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі відповідають загальноприйнятим державним стандартам та нормативам стосовно предмету закупівлі і розміщені в оголошені про проведення закупівлі зокрема у файлі з обґрунтуванням.
мін. крок: 0.5% або 6 414.00 UAH
Скарга
- Акт дезінфекції складу.pdf 03.01.2023 18:10
- Договір дезінфекції складу.pdf 03.01.2023 18:10
- Скарга Городище рез м'ясо UA-2022-12-09-005120-a.pdf.p7s 03.01.2023 18:10
- UA-2022-12-09-005120-a-active-awards.pdf 03.01.2023 18:10
- Реєстрація потужності.pdf 03.01.2023 18:10
- sign_Validation_Report.pdf 03.01.2023 18:10
- протокол визнання переможця мясо.pdf 03.01.2023 18:10
- ПРОТОКОЛ відхилення мясо.pdf 03.01.2023 18:10
- Скарга Городище рез м'ясо UA-2022-12-09-005120-a.pdf 03.01.2023 18:10
- sign.p7s 03.01.2023 18:10
- рішення від 05.01.2023 №167.pdf 05.01.2023 15:26
- Інформація про резолютивну частину рішення від 11.01.2023 №377.pdf 11.01.2023 17:16
- рішення від 11.01.2023 №377.pdf 13.01.2023 11:38
- пояснення мясо.pdf 09.01.2023 10:57