-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
Послуги гарячого харчування
Послуги гарячого харчування
Завершена
760 103.00
UAH без ПДВ
мін. крок: 0.3% або 2 280.31 UAH
мін. крок: 0.3% або 2 280.31 UAH
Період оскарження:
20.11.2017 17:13 - 03.12.2017 00:00
Вимога
Вирішена
Що до вимоги надання копії висновку державної санітарно епідеміологічної експертизи на складські приміщення разом з затвердженим асортиментним переліком товарів (виданий на ім’я учасника торгів);
Номер:
da0ff27963884f59ae6955c5daab26c2
Ідентифікатор запиту:
UA-2017-11-20-002476-b.b2
Назва:
Що до вимоги надання копії висновку державної санітарно епідеміологічної експертизи на складські приміщення разом з затвердженим асортиментним переліком товарів (виданий на ім’я учасника торгів);
Вимога:
Згідно Додатку 2 ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВІДПОВІДНІСТЬ УЧАСНИКІВ КВАЛІФІКАЦІЙНИМ КРИТЕРІЯМ 1. Наявність обладнання та матеріально-технічної бази Учасник повинен надати копію висновку державної санітарно епідеміологічної експертизи на складські приміщення разом з затвердженим асортиментним переліком товарів (виданий на ім’я учасника торгів).
Вимога отримання висновку СЕС стосується лише промислової групи товарів.
Висновок СЕС не отримується на продукти харчування, так як цю норму було відмінено Законом № 1602-VII від 22.07.2014. Виключенням є дитяче харчування – воно підлягає державній реєстрації та державній санітарно-епідеміологічній експертизі згідно ЗУ «Про дитяче харчування», щоне є предметом цієї закупівлі.
Вимагаємо внести зміни в зазначений пункт Додатку 2 і замінити "Копію висновку СЕС" но "Копією експлуатаційного дозволу, виданого на ім'я учасника.
Пов'язані документи:
Документів не завантажено.
Дата подачі:
24.11.2017 17:14
Вирішення:
Доброго дня! Повідомляємо, що Ваше звернення взято до уваги та тендерним комітетом прийнято рішення про внесення змін до тендерної документації на закупівлю ДК 021:2015 код 55510000-8 «Послуги їдалень» (Послуги гарячого харчування).
Статус вимоги:
Задоволено
Вимога
Відхилено
вимога
Номер:
24f10efc258c4233bc9ff2bb6ce54332
Ідентифікатор запиту:
UA-2017-11-20-002476-b.a1
Назва:
вимога
Вимога:
В Т.Д. неуказано на основании каках сборников сделано ваше меню , не указано выхода мясных и рыбних вторых блюд ( сколько мяса, сколько соуса, сколько гарнира ) , хек запеченый ( в каком соусе запечен), оладки куриные нет ни в одном сборнике рецептур, суп-харчо из за острых специй разве можно применять для детей 3-6 лет. Просим изменить меню в соответствии с зборниками рецептур и указать какими сборниками Вы руководствовались.
Пов'язані документи:
Замовник
- Відповідь 24.11.2017.docx 24.11.2017 16:13
Дата подачі:
23.11.2017 16:24
Вирішення:
1. Примірне двотижневе меню на зимове-весняний та літньо-осінній періоди КЗО «Навчально-реабілітаційний центр розвитку дитини дошкільного віку» ДОР» розроблено на підставі методичного посібника «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах», упорядкованого Н.В. Омельченко та ін., київ, ТОВ «МЦФЕР – Україна», 2014 (далі - методичний посібник). Методичний посібник рекомендований Міністерством освіти і науки України, узгоджений з Міністерством охорони здоров’я України, Схвалений Державною санітарно-епідеміологічною службою України, ДП «Державний науково-дослідний центр з проблем гігієни харчування» МОЗ України, ДУ «Інститут гігієни та медичної екології ім.О.М.Марзєєва НАМН України», національним університетом харчових технологій. Посілання на методичний посібник вказано у ТД, а саме п.2.4. проекту договору.
2. Розкладка м’ясних, рибних та інших страв, технологія приготування, а отже й вихід страв, відповідають картотеці страв методичного посібника, з урахуванням норм харчування, згідно додатку 4 постанови КМУ від 22.11.2004 №1591.
3. У страві «Хек запечений» соус відсутній. Карта-розкладка страви «Хек запечений» відповідає картці «Минтай запечений», стор.491 методичного посібника. У посібнику помилка: неїстівна частина минтаю 54% загальної товарної маси (згідно «Даних про неїстівну частину продуктів харчування», стор. 138 методичного посібника). Тобто при брутто минтаю 131 г, нетто повинно бути 60 г . Вказані у посібнику брутто 131 г та нетто 75 г відповідають закладці у страву хеку (неїстівна частина 43% загальної товарної маси, згідно «Даних про неїстівну частину продуктів харчування», стор. 138 методичного посібника).
4. Страва «Оладки курячи » - див. стор. 402 методичного посібника.
5. Страва «Суп-харчо» - див. стор 372 методичного посібника.
6. Примірне двотижневе меню на зимове-весняний та літньо-осінній періоди КЗО «Навчально-реабілітаційний центр розвитку дитини дошкільного віку» ДОР не потребує змін, т.я. розроблено у відповідності до методичного посібника.
Статус вимоги:
Відхилено