-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
15110000 – 2 – М’ясо. Яловичина (м’якоть) охолоджена.
15110000 – 2 – М’ясо. Яловичина (м’якоть) охолоджена.
Завершена
157 500.00
UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 787.50 UAH
мін. крок: 0.5% або 787.50 UAH
Період оскарження:
28.09.2017 17:11 - 03.10.2017 18:00
Вимога
Відхилено
на відповідь Замовника
Номер:
8fcad18c48d44f68b7552b3ab3e62ebb
Ідентифікатор запиту:
UA-2017-09-28-001461-c.a3
Назва:
на відповідь Замовника
Вимога:
Добре, але все ж цей факт не скасовує нашого запитання!
Просимо роз'яснити надані вимоги до предмету закупівлі!
Пов'язані документи:
Документів не завантажено.
Дата подачі:
03.10.2017 17:15
Вирішення:
Учаснику надані розяснення в повному обсязі зідно закупівлі та ЗУ Про Публічні Закупівлі
Статус вимоги:
Відхилено
Дата виконання рішення Замовником:
03.10.2017 17:51
Підтвердження вирішення:
Учаснисник не надав пояснень
Вимога
Вирішена
на відповідь Замовника
Номер:
fc0cfa47570043bfb48fccc8ffbb14f2
Ідентифікатор запиту:
UA-2017-09-28-001461-c.a2
Назва:
на відповідь Замовника
Вимога:
Відповідь Замовника є не зрозумілою та такою, що суперечить умовам ДСТУ.
Просимо вкотре відповісти по суті поставленого питання, а не дублювати зазначені умови Оголошення!
Пов'язані документи:
Документів не завантажено.
Дата подачі:
03.10.2017 16:39
Вирішення:
Вимоги Замовника перевірені фінаудитом.
Статус вимоги:
Відхилено
Дата виконання рішення Замовником:
03.10.2017 17:02
Підтвердження вирішення:
ДСТУ 4589:2006 ніхто не відміняв. Замовник має право вимагати якісний товар . ДСТУ 4589:2006 – Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Яловичина (м’якоть) 1 категорії. Вітчизняного виробника. М’ясо повинне бути охолоджене, чисте, без жиру, без кісток, упруге, при натисканні приймати первинну форму, без пошкоджень, слідів крові, сухожиль. Оцінка якості та безпечності – відповідно до діючих стандартів. М’якуш, отриманий від спинної, поперекової, тазостегнової та лопаткової частин туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок. Краї зарівняні, без бахромок. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм. Шматочки м’ясного м’якуша масою не більшою ніж 50 г, нарізані з шийної частини. Шматочки сала масою не більшою ніж 30 г. Напівфабрикат містить 80 % шийної частини яловичини і 20 % сала. Не допускаються дрібні шматки чи обрізки. Не допускається м’ясо биків. Без ГМО. Смак і запах – властивий даному виробу присмак, без стороннього запаху. Маркування товару – повинно містити найменування товару, назву виробника, дату виробництва, термін придатності, інше.
Задовільнена:
Ні
Вимога
Вирішена
Вимога щодо найменування та характеристики товару
Номер:
dfb005519e6c4005877a85fa7466c6e0
Ідентифікатор запиту:
UA-2017-09-28-001461-c.a1
Назва:
Вимога щодо найменування та характеристики товару
Вимога:
Враховуючи відсутність роз'яснень щодо характеристик товару, що закуповуєься, наше підприємство в черговий раз змушене звернутися до Замовника за уточненнями та перевіркою інформації.
А саме. Відповідно до ДСТУ 4589:2006 сало до складу ЯЛОВИЧИНИ не входить. Ви вимагаєте шматки сала з шийної частини вагою до 30г, а це СВИНИНА.
У зв'язку з цим, просимо все ж визначитися, який саме предмет закупівлі Ви виставляєте та просимо Вас УВАЖНО проглянути умови вказаного ДСТУ.
Пов'язані документи:
Документів не завантажено.
Дата подачі:
03.10.2017 15:13
Вирішення:
Замовник відповів Учаснику у повному обсязі
Статус вимоги:
Відхилено
Дата виконання рішення Замовником:
03.10.2017 16:23
Підтвердження вирішення:
ДСТУ 4589:2006 ніхто не відміняв.
Згідно п. 5
Таблиця 1, 2.
Замовник має право вимагати якісний товар
Читайте уважно ДСТУ п. 5. Технічні вимоги.
Свинини в даному ДСТУ нема.
Яловичина (м’якоть) охолоджена. ДСТУ 4589:2006 – Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Яловичина (м’якоть) 1 категорії. Вітчизняного виробника. М’ясо повинне бути охолоджене, чисте, без жиру, без кісток, упруге, при натисканні приймати первинну форму, без пошкоджень, слідів крові, сухожиль. Оцінка якості та безпечності – відповідно до діючих стандартів. М’якуш, отриманий від спинної, поперекової, тазостегнової та лопаткової частин туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок. Краї зарівняні, без бахромок. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм. Шматочки м’ясного м’якуша масою не більшою ніж 50 г, нарізані з шийної частини. Шматочки сала масою не більшою ніж 30 г. Напівфабрикат містить 80 % шийної частини яловичини і 20 % сала. Шматочки м’ясного м’якуша масою, не більшою ніж 50 г, нарізані з передостного, заостного та великого круглого м’яза лопатки, остистого та напівостистого м’яза, прилеглих до найдовшого м’яза спини, із стрункого мускула, який покриває внутрішній кусок тазостегнової частини. Поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання. Не допускаються дрібні шматки чи обрізки. Не допускається м’ясо биків. Без ГМО. Смак і запах – властивий даному виробу присмак, без стороннього запаху. Маркування товару – повинно містити найменування товару, назву виробника, дату виробництва, термін придатності, інше.
Задовільнена:
Ні