-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
Ковбаса напівкопчена, ковбаса варена
1) Ковбаса напівкопчена першого ґатунку. Батони ковбас повинні бути з чистою сухою поверхнею без пошкоджень оболонки, напливів фаршу, злипів, бульйонних та жирових набряків. Штучна оболонка повинна бути виготовлена з полімерних матеріалів. Консистенція пружна. Фарш від рожевого до темно-червоного кольору. Смак та запах властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку. Маркована оболонка ковбас повинна бути із зазначенням - назви та адреси підприємства-виробника, його товарного знака (за наявності) та місця виготовлення, інформаційних даних про харчову та енергетичну цінність 100 г продукту. 2) Ковбаса варена першого ґатунку вироблена з м’яса нежирної свинини та яловичини. Батони ковбас повинні бути з чистою, сухою поверхнею без пошкодження оболонки, напливів фаршу, злипів, бульйонних та жирових набряків. Консистенція пружна та соковита. Фарш рожевий або світло-рожевий з однорідною структурою без порожнин і сірих плям. Смак та запах властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку.
мін. крок: 0.5% або 272.50 UAH