• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

М'ясо свинини охолоджене (без кістки), куряче філе охолоджене, код ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” - 15110000-2 М’ясо

Торги відмінено

199 990.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 999.95 UAH
Період оскарження: 28.01.2022 16:47 - 03.02.2022 00:00
Вимога
Без відповіді

привести вимоги Замовника у відповідність до чинного Законодавства України

Номер: 89f28a6dc50d4675ab98d6f95e96a392
Ідентифікатор запиту: UA-2022-01-28-012352-b.c1
Назва: привести вимоги Замовника у відповідність до чинного Законодавства України
Вимога:
Вимогами Тендерної документації встановлено наступне (Додаток 1) : Товар повинен відповідати вимогам законодавства України про безпечність та якість харчових продуктів, державних стандартів (ГОСТ, ТУ або ДСТУ) і не містити ГМО, шкідливих або небезпечних добавок відповідно до чинного законодавства України. Відповідно до Статті 22 розділу IV ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів і продовольчої сировини (від 06.09.2005 № 2809-IV )встановлена наступна вимога: Оператори потужностей (об'єктів), що здійснюють в Україні діяльність з виробництва та/або обігу харчових продуктів, підконтрольних санітарній службі, повинні отримати експлуатаційний дозвіл відповідного головного державного санітарного лікаря, який видається на кожну з таких потужностей (об'єктів), що використовуються для здійснення вищезазначеної діяльності. Потужностям (об'єктам), які потребують експлуатаційного дозволу, присвоюється персональний контрольний (реєстраційний) номер. Потужності (об'єкти) та їх оператори заносяться до реєстру потужностей (об'єктів), який ведеться в порядку, встановленому центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я. Додаток 1 До оголошення про проведення спрощеної закупівлі встановлює перелік документів, які необхідно подати Учасникам, а саме: «Всі Учасники повинні бути зареєстровані як оператори ринку харчових продуктів. Згідно з вимогами статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку харчових продуктів, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та / або обігу харчових продуктів.», що не відповідає вимогам ЗУ «Про безпечність та якість харчових продуктів і продовольчої сировини» від 06.09.2005 № 2809-IV. Вимагаємо привести вимоги Замовника у відповідність до чинного Законодавства України, а саме ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів і продовольчої сировини» від 06.09.2005 № 2809-IV, та викласти вимоги Додатку 1 в наступній редакції: « Учасники процедури закупівлі (оператори ринку) повинні надати Експлуатаційний дозвіл для потужностей (об'єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів тваринного походження».
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.