• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

Яловичина без кістки (заморожена), стегнова частина свиняча (заморожена), стегно куряче бройлерне н/ф (кулінарна заморозка), філе куряче бройлерне н/ф (кулінарна заморозка)

Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції - українська мова. Застосовані критерії оцінки - єдиним критерієм оцінки згідно даної закупівлі є ціна (питома вага критерію – 100%), оцінка тендерних пропозицій проводиться автоматично електронною системою закупівель на основі критерію і методики оцінки, зазначених у тендерній документації, та шляхом застосування електронного аукціону.

Пропозиції розглянуті

період кваліфікації завершився 1 348 днів назад

312 472.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 562.36 UAH
Період оскарження: 24.01.2022 15:56 - 05.02.2022 00:00
Нічого не знайдено.