• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Риба Хек свіжоморожена

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія 1.1. Найменування замовника* відділ освіти, культури, молоді та спорту Гурівської сільської ради Кіровоградської області. 1.2.Місцезнаходження замовника: 28540, Кіровоградська обл., Долинський р-н, село Гурівка, вул. Миру, будинок 2А. 1.3. Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 44074511. 1.4. Категорія замовника: органи державної влади (орган законодавчої, органи виконавчої, судової влади), та правоохоронні органи держави, органи влади Автономної Республіки Крим, органи місцевого самоврядування, об’єднання територіальних громад, зазначені у пункті 1 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі». 2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності) 2.1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником:Риба Хек свіжоморожена ДК 021:2015: код 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені. 2.2. Коди та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): --- 3. Розмір бюджетного призначення та/або очікувана вартість предмета закупівлі: 180 000,00 грн. (Сто вісімдесят тисяч гривень 00 копійок). 4. Код економічної класифікації видатків бюджету (для бюджетних коштів): 2230. 5. Вид закупівлі та орієнтовний початок проведення: 5.1. Вид закупівлі: процедура закупівлі – Спрощена закупівля. 5.2. Орієнтовний початок проведення: Січень 2022 р

Завершена

180 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 900.00 UAH
Період оскарження: 21.01.2022 16:37 - 27.01.2022 16:34
Вимога
Відкликано скаржником

Привести вимоги Замовника у відповідність до чинного Законодавства України (ЗУ Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів)

Номер: 088dbb20f507475d980b0d2732cf6d4f
Ідентифікатор запиту: UA-2022-01-21-015924-b.b1
Назва: Привести вимоги Замовника у відповідність до чинного Законодавства України (ЗУ Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів)
Вимога:
Вимогами Тендерної документації встановлено наступне : Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України, а саме вимогам ЗУ «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини» від 06.09.2005 № 2809-IV. Відповідно до Статті 22 розділу IV ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів встановлена наступна вимога: Оператори потужностей (об'єктів), що здійснюють в Україні діяльність з виробництва та/або обігу харчових продуктів, підконтрольних санітарній службі, повинні отримати експлуатаційний дозвіл відповідного головного державного санітарного лікаря, який видається на кожну з таких потужностей (об'єктів), що використовуються для здійснення вищезазначеної діяльності. Потужностям (об'єктам), які потребують експлуатаційного дозволу, присвоюється персональний контрольний (реєстраційний) номер. Потужності (об'єкти) та їх оператори заносяться до реєстру потужностей (об'єктів), який ведеться в порядку, встановленому центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я. Додаток 1 До оголошення про проведення спрощеної закупівлі встановлює перелік документів, які необхідно подати Учасникам для участі в закупівлі, на підтвердження відповідності Учасника згідно умов (вимог) Замовника, в якому пунктом 7 встановлено наступну вимогу: «Інформація з Державного реєстру операторів ринку харчових продуктів, або копія рішення про державну реєстрацію потужності (пункт 4.4. наказу Мінагрополітики від 10.02.2016 №39; частина 6 статті 25 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») – для постачальників сировини або харчових продуктів.», що не відповідає вимогам ЗУ «Про безпечність та якість харчових продуктів і продовольчої сировини» від 06.09.2005 № 2809-IV. Вимагаємо привести вимоги Замовника у відповідність до чинного Законодавства України, а саме ЗУ Про безпечність та якість харчових продуктів і продовольчої сировини» від 06.09.2005 № 2809-IV, так викласти Пункт 7 Переліку документів, які необхідно подати Учасникам для участі в закупівлі, на підтвердження відповідності Учасника згідно умов (вимог) Замовника, в наступній редакції: « Учасники процедури закупівлі (оператори ринку) повинні надати Експлуатаційний дозвіл для потужностей (об'єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів тваринного походження».
Пов'язані документи:

Документів не завантажено.

Опис причини скасування: Технічні помилки при складанні тексту скарги.
Дата скасування: 24.01.2022 14:46